Anasayfa Haber Bülten Philips, Premium Serisi Kablosuz Aktif Gürültü Önleyicili Kulaklıklarını Tanıttı

Philips, Premium Serisi Kablosuz Aktif Gürültü Önleyicili Kulaklıklarını Tanıttı

Philips Premium Serisi Kulaklık

Philips TV & Sound, 2020 model aktif gürültü önleme özellikli Premium kulaklık serisini tanıttı.

Philips TV & Sound kulaklık serisinin önümüzdeki dönemde satışa çıkacak üç farklı modeli bulunuyor.

Philips T8505 Gerçek Kablosuz Aktif Gürültü Önleyici Kulaklık

T8505 model kulaklık; 13mm neodimiyum sürücüsü, aktif gürültü önleyici özelliği ve pasif ses yalıtımı teknolojileriyle geliyor. Yuvarlak gövdeli ve açılı oval akustik tüplü kulaklık, üç farklı kulaklık boyutu seçeneğiyle sunuluyor. Google Fast Pair ve 5.0 model yeni sürüm Bluetooth teknolojisine sahip olan kulaklıklar Android cihazlar tarafından otomatik olarak bulunup kolayca cihazlarla eşleşebiliyor.

Kulaklıkta parçaları çalmak, atlamak ve duraklatmak için dokunmatik kontrol düğmeleri bulunuyor. Bas-konuş özelliği bulunan kulaklıklara Google Assistant ve Siri aracılığıyla da sesli komut verilebiliyor. 6 saate kadar sürekli kullanıma izin veren pil ömrü haricinde kablosuz taşıma çantasıyla ek 18 saate kadar kullanım sağlıyor.

Philips T8505USB-C şarj kablosu kulaklığa hızlı şarj özelliği de ekliyor ve 15 dakikalık bir şarjla yaklaşık 1 saatlik kullanım sunuyor. Çift mikrofon sayesinde telefon konuşmalarınızı gerçekleştirirken IR özelliği kulaklığın doğru bir şekilde kulak içinde yer alıp almadığını kontrol ediyor. IPX4 sıçrama koruyucu özelliği de açık havada kullanım için olanak sağlıyor.

Philips T5505 Gerçek Kablosuz Aktif Gürültü Önleyici Kulaklık

T5505 modeli; ses kalitesi ve konforu uygun fiyata sunmayı vaat ediyor. Philips’in aktif gürültü önleyici sistemi, farkındalık modu, büyük 8mm neodimiyum hoparlörleri, yuvarlak akustik tüpü ve 3 farklı boyuttaki değiştirilebilir kulak süngerleri, konfor ve pasif ses yalıtımı uygun fiyata sunuluyor. Google Fast Pair ve 5.0 model yeni sürüm Bluetooth teknolojisine sahip kulaklıklar, Android cihazlar tarafından otomatik bulunup kolayca eşleşebiliyor.

Kulaklıkta yine T8505 modelindeki gibi parçaları çalmak, atlamak ve duraklatmak için dokunmatik kontrol düğmeleri bulunuyor. Ayrıca yine bas-konuş özelliği bulunan kulaklıklara Google Assistant ve Siri aracılığıyla da sesli komut verilebiliyor. 5 saate kadar gürültü önleyicisini aktif bir şekilde kullanıma izin veren pil ömrü haricinde kablosuz taşıma çantasıyla ek 15 saate kadar kullanım mümkün olabiliyor.

USB-C şarj kablosu kulaklığa hızlı şarj özelliği de ekliyor ve 15 dakikalık bir şarjla yaklaşık 1 saatlik kullanım sunuyor. Yine aynı şekilde çift mikrofon sayesinde telefon konuşmalarınızı gerçekleştirirken, IR özelliği kulaklığın doğru bir şekilde kulak içinde yer alıp almadığını kontrol ediyor. IPX4 sıçrama koruma sertifikası da yine T5505 modelinde yerini alıyor.

Philips H9505 Aktif Gürültü Önleyicili Kulak Üstü Kulaklık

40mm’lik neodimiyum akustik sürücüler geniş bantlı (24bit /96kHz HRA akredite) ses deneyimi vaat ediyor. Ayrıca çıkartılabilir harici ses kablosu bulunuyor. Philips’in Aktif gürültü önleme(ANC) sistemine sahip H9505 modelinde; pasif ses yalıtımı sağlamak amacıyla kulaklığın yastıklarına ve sürücü muhafazalarının tasarımına da dikkat edilerek üretildi. Google Fast Pair ve 5.0 model yeni sürüm Bluetooth teknolojisine sahip kulaklıklar, Android cihazlar tarafından otomatik olarak bulunup kolayca eşleşebiliyor.

Philips H9505Diğer iki modelde de olduğu gibi H9505 de parçaları çalmak, atlamak ve duraklatmak için dokunmatik kontrol düğmelerine sahip. Bas-konuş özelliği, Google Assistant ve Siri aracılığıyla da sesli komut verilebiliyor. 20 saate kadar gürültü önleyicisi on/off bir şekilde kullanıma izin veren pil ömrü ve hızlı şarj özelliğiyle 15 dakikalık bir şarj süresiyle 1 saat daha kullanılabiliyor.