Anasayfa Haber İlk HDR10+ Destekli Projektör: Samsung The Premiere

İlk HDR10+ Destekli Projektör: Samsung The Premiere

Samsung The Premiere

Samsung The Premiere, dünyanın ilk HDR10+ sertifikalı projektörü olmasıyla dikkat çekiyor.

Samsung, The Premiere adlı kısa mesafeli 4K lazer projektör modelini tanıttı. Şirketin The Serif, The Sero ve The Terrace gibi yaşam tarzı ürünleri serisine dahil olan projektör, Samsung Smart TV platformunu çalıştırabiliyor.

The Premiere, LSP9T ve LSP7T olmak üzere iki farklı modele sahip. LSP9T ise iki model arasından daha üst seviye olanı. 4K desteğinin yanı sıra, LSP9T dünyanın ilk HDR10+ sertifikalı projektörü olmasıyla öne çıkıyor. 2.8000 ANSI lümen parlaklık sunan ürün 130 inç boyutunda görüntü yansıtabilirken, LSP7T’de ise bu 120 inç olarak karşımıza çıkıyor. Samsung, projektörün doğrudan duvarın önüne yerleştirilebileceğini belirtiyor ancak gereken minimum uzaklık konusunda detay vermiyor.

Samsung The Premiere, dahili woofer ve Acoustic Beam çevresel ses ile geliyor. Bu anlamda içerik izlemek için ekstra bir ses kurulumuna ihtiyaç duymuyorsunuz. Filmmaker modu ise kullanıcıların filmleri yönetmenlerin onları izlemek üzere tasarladıkları şekilde izlemesine olanak sağlıyor. Samsung’un Smart TV platformunda bulunan tüm hizmetlerin yanı sıra projektör, ekran yansıtma için de kullanılabiliyor.

Samsung projektörlerinin fiyat ve çıkış tarihi bilgilerini ise henüz paylaşmadı.