Anasayfa Haber Xiaomi Redmi Note 10 Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Redmi Note 10 Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri

Son zamanlarda sık sık sızıntılara konu olan Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri yeniden sızdırıldı.

Redmi Note 9 serisiyle adından söz ettiren Xiaomi’nin alt markası Redmi şimdi de kullanıcıların karşısına Redmi Note 10 modeliyle çıkmaya hazırlanıyor. Redmi Note serisinin yeni üyesi merakla beklenirken bugün ise Redmi Note 10 modeli çalışırken görüntülendi. Yapılan bu sızıntıyla beraber aynı zamanda merak edilen Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri de gözler önüne serildi.

Bildiğiniz üzere daha önceden yapılan sızıntılarda Redmi’nin yeni telefonunun 5G destekli MediaTek Dimensity 820 işlemcisinden güç alacağı iddia edilmişti. Bununla beraber 8 GB‘lık RAM’e de ev sahipliği yapacağı ifade edilen telefonun kutudan Android 10 işletim sistemiyle beraber çıkacağı da ifade edilmişti.

Tüm bu sızıntıların ardından bugün ise merakla beklenen telefonun bazı teknik özellikleri yeniden sızdırıldı. Bu kısımda yapılan sızıntıya göre, Redmi’nin yeni telefonunun 2.4 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir işlemciden güç alacağını görmekteyiz. Söz konusu bu işlemcinin şimdilik modeli bilinmiyor. Ancak Xiaomi’ye yakın kaynaklar bahsi geçen işlemcinin Dimensity 800U veya Snapdragon 765G olacağını düşünüyor.

Bunun yanı sıra 8 GB RAM‘a sahip olacağını da gördüğümüz telefonun, aynı zamanda daha önceden belirtildiği gibi Android 10 tabanlı MIUI 12 arayüzüyle kutudan çıkacağına da şahit olmaktayız.

Xiaomi Redmi Note 10 özellikleri

Aynı zamanda paylaşılan görsellerle birlikte telefonun kamera kurulumu da gözler önün seriliyor. Bu kısımda ise daire şeklinde konumlandırılmış üçlü ana kamera kurulumuna ev sahipliği yapan telefonun ise, 48 MP ana kamerayla beraber geleceği belirtiliyor.