Anasayfa Haber Bülten BenQ ZOWIE, 144 Hz ve 240 Hz Yeni XL-K Serisi Monitörlerini Tanıttı

BenQ ZOWIE, 144 Hz ve 240 Hz Yeni XL-K Serisi Monitörlerini Tanıttı

BenQ ZOWIE oyun monitörü

BenQ ZOWIE, XL-K serisinde 144 Hz ve 240 Hz tazeleme oranı sunan yeni oyun monitörlerini tanıttı.

XL serisi, oyuncuların oyun içi yeteneklerini performansa dönüştürebilmesine yardımcı olacak hassas özelleştirmelere odaklanıyor. Yeni XL-K serisi daha küçük bir taban bulundurmaktadır. Böylelikle oyuncular klavye ve mouseları için, ekipmanlarının dengesini bozmadan masalarında daha geniş bir alana sahip olacaklar. Ayrıca daha geniş açı kapasitesine sahip XL-K serisi monitörler ile açı ayarı da mümkün.

BenQ ZOWIE oyun monitörüBununla birlikte XL-K serisi yeni OSD menüsü ile oyuncuların arzu ettikleri seçeneklere çok daha pratik bir şekilde ulaşmalarını sağlıyor. 5 yönlü tekerleği bulunan S-Switch ile OSD menü kullanımı pratik hale getirilmiş.

BenQ ZOWIE oyun monitörüAdından da anlaşılacağı gibi XL2546K, 240 Hz yenileme hızı ve 0.5ms (GtG) tepki süresi ile XL2546 modelinin halefi olarak üretilmiş. Ayrıca bu model, içerisinde DyAc+ Teknolojisi, Black eQualizer ve Color Vibrance gibi BenQ ZOWIE’nin popüler özelliklerini de barındırmaktadır.

XL2411K ise 144 Hz yenileme hızı ve 1ms (GtG) tepki süresine sahip. Bunların yanı sıra DyAc teknolojisi eklentisi ile 144 Hz’de çok daha net bir görüntü performansı sağlamayı hedefliyor.