Anasayfa Haber DOOM ve DOOM 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

DOOM ve DOOM 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Doom ve Doom 2 güncelleme

Klasik oyunlar arasında yer alan DOOM ve DOOM 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı.

Bethesda geçtiğimiz yıl klasik DOOM oyunlarını Xbox OnePlayStation 4Nintendo Switch ve mobil gibi modern platformlar için tekrar piyasaya sürmüştü. Şimdi ise PC için sunduğu bir güncelleme ile DOOM ve DOOM 2 oyunlarına birçok yeni özellik eklendi.

Hatırlarsanız, daha önceden yayınlanan güncellemeyle beraber söz konusu oyunlara 60 FPS desteği gelmişti. Bugün ise oyunların grafiklerini 16:9 formatına göre yenileyen Bethesda, aynı zamanda oyunculara birçok yeni özelliği de sunuyor.

Bu kısımda oyundaki nişan simgesinin genişletildiğini ifade eden yapımcı firma, aynı zamanda mini haritaya kronometre eklediğine de özellikle dikkat çekiyor. Bunun haricinde oyunun iOS ve Android sürümleri için yayınlanan güncellemede oyuna 120 FPS desteğinin eklendiğini de belirtelim. Geniş ekran desteğini de yine oyunculara sunulan yeniliklerden.

Ayrıca güncelleme, oyundaki bir takım mantık hatalarını da gideriyor. Deathmatch 3.0 üzerinde bir takım düzenlemelere gidiliyor ve oyunun çoklu oyun modu üzerinde bazı iyileştirmeler de yapılıyor. Bunlara ek olarak oyuna Ultra-Violence adında yeni bir zorluk seviyesi de eklenmiş.

Tüm bu yeniliklerin haricinde DeHackEd isimli mod tasarlama yazılımının da desteklendiği duyuruldu, bu kısımda ise oyunculara bambaşka bir oyun deneyimi vaat ediliyor.