Anasayfa Haber Galaxy S30 Serisinin Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

Galaxy S30 Serisinin Batarya Kapasitesi Ortaya Çıktı

Galaxy S30 Serisi

Samsung’un 2021 yılında tanıtacağı Galaxy S30 (Galaxy S21) serisinin batarya kapasitesi şimdiden ortaya çıktı.

2021 yılı içerisinde tanıtılması beklenen Galaxy S30 serisi (ya da Galaxy S21) ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. Hatırlarsanız, daha önceden yayınlanan raporlarda Galaxy S30’un ekran altı kamera teknolojisiyle beraber geleceği ifade edilmişti. Bugün ise yayınlanan raporlarla birlikte Galaxy S30 batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen telefonların batarya kapasitesi ise Çin merkezli Ningde Amperex Technology şirketinin yapmış olduğu patent başvurusunda göründü. Söz konusu kaynağın elde ettiği bilgilerde ise serinin giriş modelinin 3.380 mAh boyutundaki bir bataryadan güç alacağına dikkat çekiliyor.

Bunun haricinde serinin Plus modelinde ise 4.660 mAh boyutundaki bir bataryaya yer vereceği iddia edilen Samsung’un bu kısımdaysa yeni nesil amiral gemisi modellerinin bataryasını Ningde Amperex Technology şirketinden temin edeceğini de görmekteyiz.

Şimdilik, söz konusu sızıntılarla ilgili Samsung cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak, Samsung’a yakınlığıyla bilinen kaynaklar sızdırılan bu batarya kapasitelerinin biraz daha artabileceğini tahmin ediyor.

Tabi, şimdilik Galaxy S30 serisi hakkında net bir şey söylemek için çok erken diyebiliriz. Fakat önümüzdeki günlerde yeni Galaxy S modelleriyle ilgili birçok sızıntının yapılacağını ve söz konusu serinin bazı teknik özelliklerinin netleşeceğini tahmin etmekteyiz.