Anasayfa Haber PUBG Mobile 1.0 Güncellemesi Yayınlandı! İşte Yenilikler

PUBG Mobile 1.0 Güncellemesi Yayınlandı! İşte Yenilikler

PUBG Mobile 1.0 güncellemesi

Birçok yeniliğe ev sahipliği yapan PUBG Mobile 1.0 güncellemesi hem iOS hem de Android cihazlar için yayınlanmaya başlandı.

PUBG Mobile 1.0 güncellemesi sonunda yayınlandı. Toplamda 1.08 GB (iOS için 2 GB) boyutundaki güncellemeyle beraber oyuna yeni hile yazılımı, Erangel 2.0 haritası, 90 FPS seçeneği ve Ultra HD grafik ayarı ekleniyor.

Oyunda yeni bir çağı başlattığı ifade edilen güncelleme ile gelen yeniliklere göz attığımızda ise bizleri ilk olarak oyuna eklenen yeni hile yazılımı karşılıyor. Yeni hile yazılımı sayesinde hilecilere göz açtırmamayı planlayan yapımcı firma, aynı zamanda oyundaki lobi arayüzünü de yeniliyor.

Bu kısımda arayüzün kullanıcı deneyimini iyileştirecek şekilde yenileyen yapımcı firma, böyle oyuncuların maça girmeden veya oyun içerisinde daha rahat bir şekilde dolaşabilmelerine olanak sağlıyor.

PUBG Mobile 1.0 güncellemesi Aynı zamanda oyunun genel grafik performansını da iyileştirdiğini ifade eden yapımcı firma, bu doğrultuda ise oyuna Ultra HD grafik ayarını ve 90 FPS seçeneğini de oyuna ekliyor. Böylece oyunculara daha farklı ve daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunmayı hedefleyen PUBG yapımcısı, ayrıca yenilenen Erangel 2.0 haritasıyla da 1.0 güncellemesini süslüyor.

Bu kısımdaysa Erangel haritasının birçok noktası yeniden elden geçirilirken, aynı zamanda bu harita üzerinde de bina ve kaynak düzeltmelerine gidiliyor. Bunun haricinde haritaya yepyeni görseller ekleyen firma, bu doğrultudaysa Erangel’a yeni harita unsurları da ekliyor.

Bunun yanı sıra söz konusu güncellemeyi 8-13 Eylül arasında yükleyen oyunculara da çeşitli ödüller verileceği de belirtiliyor. Birçok yeniliğe ev sahipliği olan güncellemeyi ise Android cihazlar için buradan iOS cihazlar içinse de bu link üzerinden indirebilirsiniz.

Son olarak ise PUBG Mobile 1.0 güncellemesi ile gelen Erangel 2.0 haritası için yayınlanan tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.