Anasayfa Haber Xbox Series S Resmileşti

Xbox Series S Resmileşti

Xbox Series S

Bugüne kadarki en küçük Xbox olarak lanse edilen Xbox Series S huzurlarınızda.

Art arda gelen sızıntılar sonrasında Microsoft tarafından Xbox Series S oyun konsolu biraz daha erken duyurulmak zorunda kalındı. Şirket ikinci yeni nesil oyun konsolu hakkında pek fazla detaya girmiyor ve yakında demekle yetiniyor.

Microsoft, Series S için “Yeni nesil performans bugüne kadarki en küçük Xbox’ta” sloganını kullanıyor. Xbox Series X bile Sony PlayStation 5’ten zaten küçükken, Xbox Series S’in çok daha ufak olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca bu tasarımın hoparlörleri andırdığını da rahatlıkla söyleyebiliriz. Konsoldaki devasa yuvarlak ise havalandırmayı sağlayacak.

Xbox Series SMicrosoft konsolun fiyatını da resmen açıkladı. Buna göre küçük yeni nesil Xbox, 299 dolardan satılacak. Xbox Series X’in ise 499 dolardan satılması bekleniyor. Beklentiler, konsolun dahili bileşenlerinin genel olarak Xbox Series X ile aynı olacağı yönünde ancak disk sürücüsü bulunmayacak, CPU ve GPU gücü de biraz daha düşük olacak. Bu anlamda konsolun 4K oyun için en iyisi olmayacağı, yeni nesil oyunları oynamanın daha uygun fiyatlı bir yolunu sunacağı söyleniyor.

Son olarak yapılan sızıntılarla birlikte, Microsoft’un yeni nesil oyun konsollarının 10 Kasım tarihinde piyasadaki yerini almasını beklediğimizi belirtelim.