Anasayfa Makale Microsoft Flight Simulator 2020’ye Mod ve Eklenti Nasıl Yüklenir?

Microsoft Flight Simulator 2020’ye Mod ve Eklenti Nasıl Yüklenir?

Microsoft Flight Simulator 2020'ye Mod ve Eklenti Nasıl Yüklenir?

Microsoft Flight Simulator 2020’ye mod ve eklenti yüklemek için yapmamız gerekenlere bakıyoruz.

Microsoft Flight Simulator 2020, çıkış yaptığı günden bu yana oyuncu çekmeye devam ediyor ve ilk güncellemesini kısa bir zaman önce almıştı. Oyun bir hayli kapsamlı olsa da yeni uçaklar, görsel tasarımlar ve diğer ücretsiz modlar da şimdiden ortaya çıkmaya başladı.

Mod satın almak için oyun içi bir market olsa da oyununuzu renklendirmek için kullanabileceğiniz birçok ücretsiz içerik de olacak. Biz de Air Force One gibi ücretsiz Microsoft Flight Simulator 2020 modlarını nasıl yükleyeceğinizi anlatıyoruz. Not olarak düşelim, modların uygulama şekli oyunu nasıl yüklediğinize bağlı olarak değişebiliyor.

Öncelikle “Community” Klasörünü Bulalım

Community adlı bir klasör arayacağız ve onu iki farklı yerde bulabiliriz.

Windows Mağazası kurulumu:
“C: \ Kullanıcılar \ (Kullanıcı Adınız) \ AppData \ Local \ Packages \ Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe \ LocalCache \ Packages”

Steam kurulumu:
“C: \ Kullanıcılar \ (Kullanıcı Adınız) \ AppData \ Local \ Packages \ Microsoft.FlightDashboard_8wekyb3d8bbwe \ LocalCache \ Packages”

Not: Windows 10’da AppData klasörü varsayılan olarak gizli halde. Görebilmek için Windows Gezgini üzerinden “Görünüm” sekmesine tıklayın ve “Gizli öğeler” seçeneğine tik atın.

Modları Comunity Klasörüne Yükleme

Bundan sonra istediğiniz modu indirdikten sonra dosyaları “Community” klasörünün içerisine çıkartın. Flight Simulator modları için hala çok erken ve mod sayısı henüz çok kısıtlı.

Ancak ilk modlardan bazılarını denemek isterseniz MSFSaddons.org ve NexusMods‘a göz atabilirsiniz. Burada bazı uçaklar, canlılar, manzaralar ve farklı öğeler bulabilirsiniz. Bazıları için ödeme yapmanız gerekse de çok sayıda ücretsiz mod bulunuyor.