Anasayfa Haber Samsung, Yeni Akıllı Telefonu Galaxy M51’i Ön Siparişe Açtı

Samsung, Yeni Akıllı Telefonu Galaxy M51’i Ön Siparişe Açtı

samsung galaxy m51

Samsung Türkiye, yeni uygun fiyatlı akıllı telefonu Galaxy M51’i ön siparişe açtı. Kullanıcılar, ön siparişe özel Galaxy Buds hediye fırsatını yakalayacak.

Samsung, akıllı telefon ailesine bir yenisini daha ekledi. Galaxy M serisi akıllı telefonların sonuncusu Galaxy M51’in ön siparişine başlandı. Şirket, yeni akıllı telefonun, teknoloji meraklısı Y kuşağı ve Z kuşağı tüketici kitlesini hedef aldığını iddia ediyor. Akıllı telefon piyasaya bir dizi farklı özellikle geliyor. Ancak bunların arasında en çok dikkat çekenin batarya kapasitesi olduğunu söyleyebiliriz. Bu noktada Galaxy M51, 7000 mAh’lik bataryasıyla uzun bir kullanım süresi vaat ediyor.

Teknoloji devinin yeni akıllı telefon serisi Galaxy M51, 2400×1080 piksel çözünürlüklü 6.7 inç, Full HD+, Infinity-O Super AMOLED Plus ekrana sahip. Bu ekranın kasaya oranı ise %91. Tüm bu detayları sunan panel ayrıca 420 nit parlaklığa sahip ve Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor.

Uygun fiyatlı akıllı telefon gücünü Snapdragon 730G işlemci ve Adreno 618 GPU’dan alıyor. Öte yandan, 6GB veya 8GB LPDDR4x RAM ve 128 GB dahili UFS 2.1 depolama alanı da telefonun diğer dikkat çeken özellikleri arasında. Ayrıca harici bir microSD kart ile depolama alanını 512 GB’a kadar genişletebileceğinizi belirtelim.

Yeni akıllı telefon Galaxy M51’in arka kamera düzeni 64MP birincil kamera, 12MP ultra geniş açılı lens, 5MP derinlik sensörü ve 5MP makro kamera lensinden oluşuyor. Ön kamera ise 32MP. Bununla birlikte cihazın yan tarafında bir parmak izi sensörü de bulunuyor.

Samsung Galaxy M51 Fiyatı

Siyah ve Beyaz renk seçenekleri ile tüketicinin beğenisine sunulan telefonun ön sipariş fiyatı KDV dâhil 3.799 TL olarak belirlenmiş.

Samsung Galaxy M51 hakkında daha fazla bilgi ve ön sipariş vermek için: https://shop.samsung.com/tr/galaxy-m51