Anasayfa Haber Samsung Galaxy S20 FE Fiyatı Sızdırıldı

Samsung Galaxy S20 FE Fiyatı Sızdırıldı

Samsung Galaxy S20 FE

23 Eylül’de duyurulacağı açıklanan Samsung Galaxy S20 FE’nin fiyatı ortaya çıktı.

Samsung Galaxy S20 FE fiyatı ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Daha önceden de yapılan sızıntılarla gündeme gelen S20 FE’nin fiyatı Slovakya’daki bir operatörün internet sayfasında listelendi.

Bu yapılan sızıntıyla beraber söz konusu telefonun 699 Euro‘dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağını görmekteyiz. Tabi, şimdilik söz konusu fiyat ile ilgili Samsung cephesinden herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat Samsung’a yakın kaynaklar listelenen bu modelin 4G bağlantı desteğine sahip olduğunu ve bu yüzden de 5G destekli modelin fiyatının biraz daha yüksek olacağını ifade ediyor.

Bu kısımda ise 4G destekli modelin Exynos 990 işlemcisinden güç alacağını ifade eden kaynaklar, serinin 5G destekli modelininse Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacağını belirtiliyor.

Samsung Galaxy S20 FE fiyatı

Galaxy S20 FE Özellikleri Nasıl Olacak?

Samsung’un 23 Eylül’de tanıtacağı yeni nesil telefonu bildiğiniz gibi 6.5 inç büyüklüğündeki 120 Hz yenileme hızına sahip olan Super AMOLED bir ekranın üzerine kurulacak.

Bununla birlikte satışa sunulacağı bölgeye göre Exynos 990 veya Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacağı belirtilen cihaz, aynı zamanda 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza seçeneğiyle beraber gelecek.

Bunun haricinde üçlü arka kamera kurulumuna da ev sahipliği yapacak olan model 12 Megapiksel ana12  Megapiksel ultra geniş açı ve 8 Megapiksel telefoto kameralarını da bünyesinde bulunduracak.

Sızdırılan Samsung Galaxy S20 FE Özellikleri

  • Ekran: 6.5 inç büyüklüğündeki 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olan Super AMOLED ekran
  • İşlemci: Exynos 990 veya Snapdragon 865
  • Bellek: 6 GB RAM
  • Arka Kameralar: 12 Megapiksel ana + 12 Megapiksel ultra geniş açı + 8 Megapiksel telefoto
  • Depolama: 128 GB dahili hafıza
  • Batarya: 4.500 mAh