Anasayfa Haber Samsung Galaxy Watch 3 Titanyum Modeli Satışa Çıkıyor

Samsung Galaxy Watch 3 Titanyum Modeli Satışa Çıkıyor

galaxy watch 3 titanyum

Samsung, yeni akıllı saati Galaxy Watch 3’ün Titanyum modelinin 2 Ekim’de satışa sunulacağını açıkladı.

Samsung, geçen ay Galaxy Watch 3 akıllı saat serisinin tanıtımını yapmıştı. Tanıtımda akıllı saatlerin titanyum varyantıyla geleceği sözünü de vermişti. Bu sözü tutan şirket, Galaxy Watch 3 akıllı saat serisinin titanyum modellerini 2 Ekim’de Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürecek. Daha sonralarda ise tüm dünyada Galaxy Watch 3 serisinin satışına başlanacak.

Akıllı saatin titanyum modeli, MIL-STD-810G sertifikasına sahip olacak. Yeni akıllı saat, su geçirmeme özelliği ile dayanıklı olmayı vaat ediyor. Aynı zamanda titanyum model, diğer varsayılan modellere göre daha hafif olacak. 45 mm boyutundaki paslanmaz çelik modeli 53.8 gram ağırlığına sahipken, aynı boyuttaki titanyum modelinin ağırlığı yalnızca 43 gram olacak. Böylelikle titanyum modelin 45mm seçeneği, paslanmaz çelik modelin 41mm seçeneğinden daha hafif olacak.

galaxy watch 3 titanyum fiyatıYeni model, titanyumdan yapılmasının yanı sıra, kandaki oksijen miktarını izleme, VO2 max ve diğer fitness ile ilgili özellikleri de barındıracak. Titanyum olmasının verdiği ayrıcalıklar dışında normal bir Galaxy Watch 3’ten farkı bulunmuyor. Akıllı saat, çift çekirdekli Exynos 9110 işlemci, 1GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı ile satışa sunulacak. Ayrıca saatin ekranı da 1.4 inç büyüklüğünde olacak. Yeni titanyum model yalnızca “Mystic Black” rengiyle satışa sunulacak ve akıllı saatin yalnızca 45 mm’lik seçeneği mevcut olacak.

Galaxy Watch 3 Titanyum Fiyatı

Yeni Galaxy Watch 3 titanyum modelinin fiyatı, normal 45 mm’lik modelin 429 Dolar olan fiyatından önemli ölçüde yüksek olması bekleniyor. Bu noktada yeni modelin 599 Dolar fiyatla satışa sunulması bekleniyor.