Anasayfa Haber Logitech Hero Oyuncu Fareleri 25.600 DPI Desteği Kazandı

Logitech Hero Oyuncu Fareleri 25.600 DPI Desteği Kazandı

Logitech hero güncelleme

Logitech, Hero serisi oyun fareleri için yeni yazılım güncellemesi yayınladı. Yeni güncelleme ile farelerin DPI desteği 25.600’e yükseliyor.

Logitech, 25.600 DPI’a kadar ulaşmayı sağlayan yazılım güncellemesi ile “Hero” farelerinin yeteneklerini geliştiriyor. Şirket oyunculara, farelerinin bu iş için kapasitesinin ötesinde bir sensör kullandığını göstermeyi amaçlıyor. Hero fareleri 2016 yılında yüksek verimlilik dereceli optik sensör tipiyle piyasaya sürülmüştü. Fareler 16.000 DPI’ı destekliyordu ve “Hero 16K” adıyla piyasaya sunulmuştu. Yeni güncelleme ile farelerin adı da “Hero 25K” olarak değiştirildi.

Yeni güncelleme ile birlikte Logitech, piyasadaki fareler arasında mikron altı seviyede fare sensörünü barındıran ilk farelere sahip olan şirket unvanını taşıyor. Piyasadaki mevcut oyun farelerinin en iyileri 20.000 DPI’da zirveye ulaşıyordu. Hatta bu konuda şirket, Hero 25K sensörünün oyuncuların gerçekte ihtiyaç duyduklarından fazla olduğunu kabul etti. Ancak yine de Logitech, sensörü geliştirmekte bir zarar görmediğini ifade ediyor.

Yeni güncelleme ile birlikte fareler, önceki Logitech G sensörlerine kıyasla on kat daha az enerji kullanıyor. Güncelleme, kullanımda yüzde 98’lik doğruluk seviyesine ulaşmak için de herhangi bir düzeltmeye ihtiyaç duyulmaması anlamına geliyor. Güncelleme G Hub yazılımından manuel olarak yüklenebiliyor. Son olarak, güncellemeyi alacak olan fareleri aşağıdan inceleyebileceğinizi belirtelim.

Logitech Hero Serisinde Yazılım Güncellemesi Alacak Modeller

  • G903 Hero
  • G502 Lightspeed
  • G Pro Wireless
  • G703 Hero
  • G604
  • G502 Hero
  • G403 Hero