Anasayfa Haber Bülten Alcatel 3x 2020 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Alcatel 3x 2020 Türkiye’de Satışa Sunuldu

Alcatel 3x 2020

Yapay zeka destekli dörtlü kamera ve geniş ekranıyla dikkat çeken Alcatel 3x 2020 modeli, Türkiye’de satışa sunuldu.

TCL, yapay zeka destekli dörtlü kameraya, 6.52 inç büyüklüğünde ekrana ve 5.000 mAh güçlü bataryaya sahip olan Alcatel 3x 2020’nin Türkiye’de satışa sunulduğunu duyurdu. Kullanıcıların günlük kullanımına hedefleyen cihaz, uygun fiyatlı akıllı telefonlar kategorisinde bir seçenek olarak sunuluyor.

TCL Communication Avrupa Ürün Pazarlama Başkanı David Derrida, konuyla ilgili şunları söyledi: “Satışa sunduğumuz yeni Alcatel 3x, TCL’in ilerleyen teknolojiyi dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara ulaştırma hedefinin bir örneği. Alactel 3x, akıllı telefonlarla ilgilenen, geliştirilmiş deneyimleri yaşamak isteyen ve trendleri yakından takip eden kullanıcılarımızın uygun fiyatından ötürü kaçırmak istemeyeceği bir cihaz.”

Yapay Zeka Destekli Dörtlü Kamera

Dört adet kamerayla donatılan yeni Alcatel 3x 2020, kullanıcıları her an desteklemeye hazır oluyor. Yapay zekadan güç alan ana kamera, 48MP çözünürlüğüyle canlı fotoğraflar vaat ediyor. Ayrıca Alcatel 3x, 1.12 μm büyük piksel sensörüyle kullanıcıların karanlık ortamlarda bile güzel fotoğraflar çekebilmesine yardımcı oluyor.

Alcatel 3x 2020Ana kameranın yanında bir de 2MP makro lens yer alıyor. Ayrıca bokeh efekti için 2MP derinlik kamerası ve büyük kareler veya iç mekanların tamamını yakalayabilmek için 5MP süper geniş açılı kamera bulunuyor. Arka kameralara ek olarak önde 13MP bir selfie kamerası da yer alıyor.

Alcatel 3x’in fotoğraf çekme özellikleri, görsel kalitesini yükseltmek için fotoğraf çekerken kamera ayarlarını otomatik olarak değiştiren akıllı sahne algılama özelliğine sahip yapay zeka teknolojisiyle iyileştiriliyor. Amiral gemisi bu telefon, akıllı bir şekilde yemek, havai fişek, kar, gün batımı veya gün doğumu gibi 22 sahneyi algılayarak her fotoğrafı iyi duruma getirmeyi hedefliyor.

Alcatel 3x 2020 Ekranı ve Donanımı

Alcatel 3x, 6.52 inç 20:9 HD+ Geniş Ekran ve küçük V şeklindeki çentikle yüzde 89,04 ekran-gövde oranı sunuyor. Cihazın iki taraftan kıvrımlı 2.5D ekran camı bulunuyor.

Alcatel 3x’in 5.000mAh bataryası, medya içeriklerini uzun süre oynatabilmeyi sağlamak amaçlı seçilmiş. Markanın amiral gemisi telefonu, OTG Ters Şarj özelliği sayesinde kendi cihazlarından başka cihazlara güç aktarılmasını da mümkün kılıyor. Ayrıca cihazın sekiz çekirdekli işlemcinin yanı sıra 128GB ROM ve 6GB RAM’den güç aldığını belirtelim.

Alcatel 3x 2020 Fiyatı

3.299 TL fiyat etiketine sahip olan Alcatel 3x, Siyah ve Koyu Yeşil renk seçenekleriyle Türkiye’de satışa sunuldu.