Anasayfa Haber Elgato Ring Light Duyuruldu

Elgato Ring Light Duyuruldu

Elgato Ring Light

Elgato, tek noktadan ışık isteyen yayıncılar için Ring Light’ı duyurdu.

Yayıncılara yönelik donanımlarıyla tanınan Elgato, Elgato Ring Light ürünü duyurdu. Peki, Ring Light yayıncılara ne gibi avantajlar sağlıyor? Gelin, Elgato’nun yeni Ring Light ürününe yakından göz atalım.

Tek Noktadan Işık Çözümü: Elgato Ring Light

Bildiğiniz üzere video çekerken ışık her zaman anahtar noktadır. Ne kadar iyi bir kamera kullanırsanız kullanın, kötü veya yetersiz ışık altında her zaman kalite düşük olacaktır. Elgato ise tam da bu noktada yayıncıların ve YouTuber’ların özellikle düşük ışıklı ortamlarda daha iyi sonuçların elde edilmesine olanak sağlayan Ring Light ürünü duyurdu.

Düzenlenen lansman sırasında resmiyet kazanan yeni aydınlatma ürünü iki difüzyon katmanıyla beraber geliyor. Bu sayede yüz hatlarını eşik bir şekilde çevreleyen Ring Light, aynı zamanda gölgeleri de ortadan kaldırarak yayıncının yüzünü daha pürüzsüz ve net bir hale getirebiliyor

Elgato Ring LightCildi düzleştiren iki difüzyon katmanıyla tekdüze dairesel bir ışık yayabilen yeni nesil ürün, aynı zamanda Wi-Fi desteği sayesinde iPhone, Android, Mac ve Windows PC üzerinde de rahatlıkla kontrol edilebiliyor.

İçerik üreticilerinin ışık kalitelerini tek bir noktadan artırabilmesine olanak sağlayan yeni nesil ürün ayrıca 2900- 7000K renk sıcaklığı aralığına da ev sahipliği yapıyor. Bunun haricinde sahip olduğu birinci sınıf kenar aydınlatmalı LED’leriyle ortamı oldukça başarılı bir şekilde aydınlatan ürün, katmanlı difüzyon teknolojisi sayesinde hem gözleri yormuyor, hem de yayın sırasında terlemenizin de önüne geçiyor.

Elgato Ring Light Fiyatı

Bunun yanı sıra Ring Light fiyatı da belli oldu. Bu kısımda yeni nesil ürünün fiyatını 200 dolar/euro olarak görmekteyiz.