Anasayfa Haber Call of Duty: Warzone, Mobil Platformlara Gelebilir

Call of Duty: Warzone, Mobil Platformlara Gelebilir

Call of Duty: Warzone Mobil

Activision’ın işe alım ilanlarına bakarsak, FPS oyunu Warzone önümüzdeki süreçte iOS ve Android cihazlar için geliştirilecek.

Battle royale oyun dünyasına birçok üye dahil oldu ve Call of Duty: Warzone, dünya çapında 75 milyondan fazla oyuncuyla en popüler oyunlar arasında yer alıyor. Oyunun yapımcısı Activision, görünüşe göre oyunu mobil platforma da taşıyarak PUBG ve Fortnte’ın izinden gitmeyi planlıyor.

Haberler, WZM olarak anılan, Warzone Mobile’ın kısaltması olduğu varsayılan ve artık kaldırılmış olan Activision iş ilanından geliyor. Pozisyon için aranan bazı kriterler ise şöyle:

  • Warzone konsol ve PC’deki temel özellikleri toplayarak mobil için en iyi şekilde uyarlamak ve somutlaştırmak.
  • Oyuncuların seveceği ve sınıfının en iyisi olabileceği bir mobil deneyim sağlamak için özel içerikler eklemek ve değişiklikler yaparak Warzone’u geliştirmek.
  • Kullanıcıya dönük özellikler, UX ve genel kalite hakkında kararlar için Warzone Mobile liderlik ekibinde hizmet edin.

Duyuru, gelişimin henüz ilk aşamalarında olduğunu gösteriyor. Bu nedenle yakın zamanda bir Warzone mobil oyunu görmemiz imkansız gibi duruyor.

Aslında şirketin Call of Duty: Mobile adında bir oyunu var ve büyük indirme oranlarına erişmişti. Bu oyun birçok moduyla birlikte battle royale sınıfında değerlendiriliyor. Ancak Activision muhtemelen türe özgü oyunun daha fazla tercih edilebileceğini düşünüyor. Son olarak, yeni Warzone Mobile’in iOS ve Android platformları için 2021 yılı içerisinde çıkış yapabileceğini belirtelim.