Anasayfa Haber Oppo, EKG Özellikli Akıllı Saat Tanıtabilir

Oppo, EKG Özellikli Akıllı Saat Tanıtabilir

OPPO Watch

Oppo, EKG işlevselliğine sahip ilk Wear OS tabanlı akıllı saatini duyurmaya hazırlanıyor.

Oppo, bu yıl en ilginç Wear OS tabanlı akıllı saatlerinden birini piyasaya sürmeyi planlıyor. Oppo, Mart ayında ince profilli yeni saati Oppo Watch’u tanıtmıştı. Çinli şirket, tanıttığı Oppo Watch modelinin yeni versiyonuna EKG özelliği getirmeye hazırlanıyor. Akıllı saat, Apple Watch’un klonu niteliğindeydi. AMOLED ekrana, paslanmaz çelik çerçeveye ve seramik arka plana sahip akıllı saatin 41mm versiyonu 1799 TL, 46mm versiyonu 2299 TL idi.

Ayrıca Oppo Watch, şirketin akıllı telefonlarında bulunanlara benzer “3D Kavisli” ekrana sahip ve Snapdragon Wear 3100’ün yanında bir Ambiq Apollo 3 yardımcı işlemcisinin güç verimliliğini birleştiren çift yongalı bir çözümle destekleniyor. Bataryayı 75 dakikada tamamen şarj edebilen SuperVOOC hızlı şarj teknolojisi entegrasyonu da akıllı saatin özellikleri arasında yer alıyor.

oppo watch ekgŞirket, yeni sürümde yalnızca Apple Watch’un genel görünümünü ve hissini taklit etmekle yetinmiyor, Apple Watch’ta bulunan EKG işlevselliğini de yeni model akıllı saatine ekliyor. Bu özelliğin aylardır gelmesi bekleniyordu ancak resmi lansman için sağlık yetkilileri tarafından bir türlü onay alınamamıştı. Ancak bu sorun da çözülmüş olmalı ki Oppo Weibo sayfasında yayınlanan yeni teaser, akıllı saatin 24 Eylül’de tanıtılacağından bahsediyor.

Son olarak, Oppo’nun yeni akıllı saatinin 369 Dolarlık fiyat etiketine sahip olacağını da belirtelim.