Anasayfa Haber Windows 10 İçin Yeni Görüntülü Görüşme Özelliği: Meet Now

Windows 10 İçin Yeni Görüntülü Görüşme Özelliği: Meet Now

windows 10 görüntülü görüşme Meet Now

Windows 10’un yeni görüntülü görüşme özelliği Meet Now’a erişim oldukça kolay ve kullanımı tamamen ücretsiz.

Güncellenmiş son yapı ile birlikte Dev (Geliştirme) kanalındaki Windows Insider’lar, Windows 10 görev çubuğuna “Meet Now” adlı yeni bir özellik eklendiğini gördü. Bu kanal için yapılan değişiklikler belirli bir Windows 10 sürümü için uygulanmadığından, bu özelliğin en erken Windows 10 sürüm 21H1 ile geleceğini varsayabiliriz.

Görüntülü Görüşmeler İçin Meet Now

Microsoft’un duyuru gönderisindeki açıklama şu şekildeydi:

“Meet Now, herkesle iki tık kadar kısa bir sürede ücretsiz olarak bağlantı kurmayı kolaylaştırıyor ve her çağrı 24 saate kadar sürebiliyor. Bugün, Meet Now’ı hemen görev çubuğuna getirerek Windows 10’da bu özelliği genişlettiğimizi paylaşmaktan heyecan duyuyoruz.

Artık Windows 10’da görev çubuğunun bildirim alanındaki (sistem tepsisi) Meet Now simgesine tıklayarak kolayca bir video görüşmesi ayarlayabilir, arkadaşlarınıza ve ailenize anında ulaşabilirsiniz. Ayrıca kayıt ve indirme gerekmiyor.”

windows 10 görüntülü görüşme Meet NowYeni Meet Now, bir nevi Zoom uygulamasına rakip olacak ve tamamen ücretsiz. Ayrıca herhangi bir üyelik kaydı gerekmiyor ve toplantılara katılmak için davet kodunu kullanmak kâfi.

Insider gönderisinde başka bir önemli değişiklik daha var. Microsoft, bağımsız olan “Kişiler” uygulamasını Windows 10’dan kaldırılıyor. Ancak Posta ve Takvim aracılığıyla hala erişilebilir.