Anasayfa Haber iPhone 12 Mini Modeli Yeniden Ortaya Çıktı

iPhone 12 Mini Modeli Yeniden Ortaya Çıktı

iPhone 12 Mini

Son zamanlarda sık sık sızıntı haberlerine konu olan iPhone 12 Mini ismi yeniden gündeme geldi.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde yapılan sızıntıyla beraber Apple’ın iPhone 12 Mini adında yeni bir model üzerinde çalıştığı iddia edilmişti. Bu kısımda ilk kez bir iPhone modelinde Mini adını da kullanacağı ifade edilen Apple’ın üzerinde çalıştığı model yeniden ortaya çıktı

iPhone 12 modellerinin sızdırılan kılıf çıkartmalarında görünen modelin daha önceden belirtildiği gibi iPhone 12 Mini şeklinde adlandırılacağını görmekteyiz. Şimdilik, Apple cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Fakat Apple’a yakın kaynaklar 13 Ekim tarihinde iPhone 12 Mini isimli bir modelin de tanıtılacağına kesin gözüyle bakıyorlar.

iPhone 12 Mini iPhone 12 Mini’nin Özellikleri Nasıl Olacak?

Bildiğiniz üzere daha önceden yapılan sızıntılarla beraber 12 Mini modelinin 5.4 inçlik bir ekranın üzerine kurulacağı ifade edilmişti. Bununla beraber Apple’ın orta seviyeye konumlandıracağı B14 Bionic işlemcisinden de güç alacağı belirtilen modelin, 128 ve 256 GB dahili hafıza seçenekleriyle beraber geleceği de iddia edilmişti.

Aynı zamanda serinin giriş modeli olarak lanse edilecek telefonun 128 GB’lık versiyonunun 699 dolardan, 256 GB’lık versiyonun ise 799 dolardan satışa sunulacağı da belirtilmişti.