Anasayfa Haber Samsung Galaxy Tab Active3 Tanıtıldı

Samsung Galaxy Tab Active3 Tanıtıldı

Samsung Galaxy Tab Active3

Galaxy Tab Active2 halefi Samsung Galaxy Tab Active3 sonunda geldi.

Samsung, iş kullanıcıları için Galaxy Tab Active 3 adlı yeni ve dayanıklı tablet modelini duyurdu. Artık 3 yaşına basmış olan Galaxy Tab Active2’nin halefi olan model birçok geliştirmeyi de beraberinde getiriyor.

Samsung Galaxy Tab Active3 Özellikleri

Galaxy Tab Active3, 8 inç boyutunda ve 1920 x 1200 piksel çözünürlüğündeki TFT LCD panel ile geliyor. Tablet gücünü ise 8 çekirdekli ve 2.7 GHz saat hızındaki Exynos 9810 çipsetten alıyor. 4 GB RAM ve microSD ile genişletilebilir 128 GB dahili depolama alanı diğer özelliklerden.

Cihazın arka kamerası 13 MP çözünürlüğünde ve Google AR Core teknolojisi destekli. Böylece artırılmış gerçeklik uygulamaları için daha kutudan çıkarken destek sağlanıyor. USB Type-C portu ise USB 3.1 Gen 1 destekli. Değiştirilebilir bataryanın kapasitesi ise 5.050 mAh büyüklüğünde. Tabletin S Pen ile geldiğini de unutmayalım.

Samsung Galaxy Tab Active3Tüm Galaxy Tab Active ailesinde olduğu gibi yeni tablet suya ve toza dayanıklı olan IP68 derecelendirmesine sahip. Ürün dayanıklılık için daha yeni olan MIL-STD-810H sertifikasyonu da almış durumda.

Tablet kutudan Android 10 mobil işletim sistemi ile çıkarken Samsung aylık güncellemelerin yanı sıra, 3 nesil boyunda Android güncellemelerinin de sözünü veriyor. Galaxy Tab Active3’ü PC benzeri bir arayüzle kullanmak ve harici bir monitöre bağlamak isteyenler için Samsung DeX desteği de unutulmamış.

Samsung Galaxy Tab Active3 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

28 Eylül itibarıyla Avrupa ve Asya piyasalarında çıkacak olan Galaxy Tab Active3 için fiyat bilgisi henüz paylaşılmadı.