Anasayfa Haber Black Ops Cold War Zombi Modu İçin Tarih Verildi

Black Ops Cold War Zombi Modu İçin Tarih Verildi

Black Ops Cold War zombi modu

Call of Duty hayranları tarafından merak edilen Black Ops Cold War zombi modu için tarih verildi.

11 Eylül tarihinde Black Ops Cold War’un çoklu oyuncu modunu tanıtan Treyarch, şimdi de Black Ops Cold War zombi modu için tarih verdi. Yapımcı firma tarafınca yapılan açıklamaya göre, oyunun zombi modu 30 Eylül 2020 tarihinde yapılacak olan etkinlikle beraber resmiyet kazanacak.

Oyunun zombi moduyla ilgili herhangi bir detay paylaşılmadı. Fakat yarın yayınlanacak olan tanıtım videosuyla beraber oyunun zombi moduna ait olan ilk oynanış görüntülerinin de oyunculara servis edilmesi bekleniyor.

TSI 20:00’da gerçekleşecek etkinlikle berber resmiyet kazanacak olan zombi modu, bildiğiniz üzere serinin hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Hatta, 11 Eylül tarihinde oyunun Multiplayer modunu tanıtan yapımcı firmaya birçok oyuncu zombi modunun ne zaman tanıtılacağını sormuştu.

Oyuncuları birkaç hafta kadar bekleten yapımcı firma, bugün ise 30 Eylül tarihinde Cold War için hazırlanan zombi modunu tanıtacağını resmi olarak açıkladı. Şimdilik, yapımcı firmanın zombi moduyla ilgili herhangi bir detaylı açıklama yapmadı. Ancak yarın TSI 20:00‘da düzenlenecek olan etkinliği Call of Duty‘nin resmi YouTube sayfası üzerinden takip ederek zombi moduna ait olan ilk bilgileri öğrenebilirsiniz.