Anasayfa Haber Galaxy S21, 65W Hızlı Şarj Cihazı ile Gelebilir

Galaxy S21, 65W Hızlı Şarj Cihazı ile Gelebilir

galaxy s21 65w hızlı şarj

Yeni bir sızıntı, Galaxy S21’in 65W şarjı destekleyebileceğini gösteriyor.

Bazı kaynaklar, sızdırılan yeni bilgilere göre Galaxy S21’in 65W hızlı şarj desteğini sunacağını belirtiyor. GalaxyClub raporlarına göre Samsung, EP-TA865 model numarasıyla tanımlanan yeni bir şarj cihazına sahip. Geçtiğimiz dönemde Galaxy Note 10+ için isteğe bağlı bir aksesuar olarak piyasaya sürülen 45W hızlı şarj cihazı olan EP-TA845’i ilk kez görmüştük. Bu bilgiden hareketle EP-TA865 model numaralı şarj cihazının 65W olabileceği iddiası kuvvetleniyor.

Sızdırılan bilgilere göre EP-TA865 model numaralı yeni şarj cihazının, 2021 yılının üçüncü çeyreğinden önce piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bu da EP-TA865’in, Galaxy S21 serisiyle birlikte piyasaya sürülmesi olanağını güçlendiriyor. Önümüzdeki yılın başlarında tanıtılacak olan Galaxy S21, böylelikle 65W şarj desteği sunan bir şarj cihazına sahip olabilir. Yine de bu durumun henüz kesinleşmiş olmadığını ve nihai bilgilerin ürün tanıtıldıktan sonra elde edilebileceğini belirtelim.

galaxy s21 65w hızlı şarjGöz önünde bulundurulması gerekilen bir başka konu ise Samsung’un henüz 45W standardını da tam olarak benimsememiş olması. Galaxy Note 10+, 45W’lık şarj cihazını desteklese de Galaxy Note 20 serisinde bunu göremiyoruz. Dolayısıyla, 65W hızlı şarjın kesin olarak Galaxy S21 serisine geleceğinden emiz değiliz. Bir başka olasılık ise hızlı şarj desteğinin yalnızca Galaxy S21 Ultra için geleceği. Samsung’un bu konudaki tutarsızlığı farklı olasılıkları düşünmeyi mecbur kılıyor.

Son olarak, şirketin bir sonraki amiral gemisi serisi Galaxy S21’i önümüzdeki yılın başlarında, büyük olasılıkla Şubat ayında piyasaya sürmesini beklediğimizi belirtelim.