Anasayfa Haber Titanfall 3 Geliştirme Aşamasında Olabilir

Titanfall 3 Geliştirme Aşamasında Olabilir

Titanfall 3 geliştirme aşamasında olabilir

Bir süredir iptal edildiği konuşulan Titanfall 3 geliştirme aşamasında olabilir.

Hatırlarsanız, birkaç yıl kadar önce Respawn yapımcısı Drew McCoy, yakın zamanda bir Titanfall 3 oyununun olmayacağını ifade etmişti. McCoy’un açıklamalarından sonra yeni Titanfall oyununun rafa kaldırıldığı iddia edilirken, bugün ise yapımcı firmaya yakın kaynaklarca oldukça önemli bilgiler paylaşıldı.

Oyun basının güvenilir kaynaklarından biri olan Dexerto tarafınca servis edilen bilgilere göre, Respawn Entertainment’ın Titanfall 3 üzerinde çalışmalara başladığını görmekteyiz.

Şimdilik, Respawn cephesinden serinin yeni oyunun varlığıyla ilgili herhangi bir doğrulama gelmedi. Fakat yapımcı firmaya yakın birçok kaynak yeni Titanfall oyununun varlığını onayladığını ve yeni oyunun halihazırda geliştirme aşamasında olduğunu belirtiyor.

Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz aylarda yayınlanan raporda Respawn’ın kurucu ortağı Vince Zampella‘nın serinin yeni oyunu geliştirmekte istekli olduğu ifade edilmişti. Zampella’nın istekli tavrı serinin hayranlarını umutlandırmış olsa da şimdilik geliştirici firmadan herhangi bir açıklama yapılmadığını da belirtmekte yarar var.

Ancak son yaşanan gelişmeleri göz önünde bulunduracak olursak, Respawn‘ın yakın zaman içerisinde söz konusu iddialar ile ilgili resmi bir açıklama yapacağını tahmin etmekteyiz.