Anasayfa Haber Assassin’s Creed Valhalla Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Assassin’s Creed Valhalla Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Assassin's Creed Valhalla hikaye fragmanı

10 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Assassin’s Creed Valhalla için hikaye fragmanı yayınlandı.

Serinin hayranları tarafından merak edilen Assassin’s Creed Valhalla hikaye fragmanı sonunda yayınlandı. Yayınlanan hikaye fragmanı ile beraber oyunun hikayesi hakkında bir takım bilgileri oyuncularla paylaşan Ubisoft, aynı zamanda oyundan bazı sahneleri de gözler önüne seriyor.

Kısa bir süre önce yayınlanan fragmandan ise Vikingler ve Suikastçiler arasındaki bağlantı da ilk kez oyunculara gösteriliyor. Aynı zamanda yayınlanan hikaye fragmanında serinin yeni oyununun Viking kültürünü oldukça başarılı bir şekilde yansıttığına da vurgu yapılıyor.

Bu kısımda özellikle sahip olduğu hareketli atmosfer ile ön plana çıkmayı başaran yapım, ayrıca birbirinden farklı mekanları da oyunculara göstermeyi planlıyor.  Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri kısa bir süre önce yayınlanan hikaye fragmanı ile baş başa bırakalım.

Valhalla Fiyatları Nasıl Olacak?

10 Kasım 2020 tarihinde piyasaya sunulacak olan Valhalla’nın ön sipariş fiyatları da geçtiğimiz aylarda resmi olarak açıklanmıştı. Yeni nesil oyunun fiyatları ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Standart Edition – 269 TL
  • Gold Edition – 449 TL 
  • Ultimate Edition – 495 TL