Anasayfa Haber EA Play Oyunları 10 Kasım’da Xbox Game Pass Ultimate’e Geliyor

EA Play Oyunları 10 Kasım’da Xbox Game Pass Ultimate’e Geliyor

EA Play Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate aboneliği ile EA Play kütüphanesinden faydalanma dönemi için tarih verildi.

Eylül ayı başlarında iş birliklerini duyuran Microsoft ve Electronic Arts, EA Play ile Xbox Game Pass Ultimate aboneliklerinin bir arada sunulacağından bahsetmişlerdi. Öte yandan, iki şirket bununla ilgili herhangi bir tarih paylaşımında bulunmamıştı. Şimdi ise konsoldaki Xbox Game Pass Ultimate üyelerinin EA oyunlarına 10 Kasım tarihinden itibaren erişebileceği duyuruldu. Bu tarihin yeni nesil Microsoft oyun konsollarının da piyasaya çıkış tarihi olduğunun altını çizelim.

EA Play Xbox Game Pass UltimateHem Xbox One ailesi hem de Xbox Series X | S konsollarındaki Xbox Game Pass Ultimate aboneleri, 60’tan fazla oyuna erişim elde edecek. Dahil edilen EA oyunlarından bazılarının bulut oyun kullanan Android cihazlarda da oynanabilecek olması da önemli bir avantaj.

Windows 10 Game Pass için EA Play bekleyenlerin ise biraz daha uzun süre beklemesi gerekecek. Microsoft bunun içinse Aralık ayını planlıyor. Neyse ki PC kullanıcıları 44.99 TL olan Xbox Game Pass Ultimate aboneliği yerine standart aylık 29.99 TL olan abonelik ile EA kütüphanesinden faydalanabilecek.

Bu arada Microsoft’un ZeniMax Media alımı sayesinde Doom Eternal ile başlayarak daha birçok oyunun daha kütüphaneye ekleneceğini de hatırlatalım.