Anasayfa Haber 2020 Model Microsoft Surface Pro X Duyuruldu

2020 Model Microsoft Surface Pro X Duyuruldu

2020 Microsoft Surface Pro X

Yeni Microsoft Surface Pro X yeni çipset ve yeni renk seçenekleri sunuyor.

Microsoft geçtiğimiz yıl ilk Windows ARM PC modeli olan Surface Pro X ile karşımıza çıkmıştı. Bu yıl ise yenilenmiş 2020 model Surface Pro X 2 duyuruldu. Şirketin yenilenmiş modele Surface Pro X 2 dememesinin sebebi ise aslında ilk nesil ürünün yeni bir konfigürasyon ile sunulmuş olması. Bu anlamda daha mütevazı özellikler sunuluyor.

2020 Microsoft Surface Pro X Özellikleri

Yine alüminyum gövdenin kullanıldığı ve renk seçenekleri arasına platinin eklendiği 2020 Microsoft Surface Pro X böylece Intel tabanlı Surface Pro ile renklerini de eşleştirmiş. Kasa ise yine sadece siyah ile sınırlı. Ayrıca alcantara deri kaplamalı Signature Klavyeler de kırmızı, mavi ve platin renk seçeneklerine sahip

2020 Model Microsoft Surface Pro XSurtface Pro X’i bundan böyle Microsoft SQ1 yerine SQ2 ile almak mümkün. Bu iki işlemci arasında hala seçim de yapılabiliyor. Microsoft SQ2 ise Snapdragon 8cx Gen 2 5G tabanlı. Bu arada çipsete aldanmayın çünkü cihazda 5G bağlantısı mevcut değil. Microsoft bu nesilde 4G LTE‘ye bağlı kalıyor çünkü Qualcomm, ARM PC’lerde Windows üzerinde sub6 ve mmWave için halen çabalıyor. Bu nedenle Microsoft, büyük bir anten tasarımı gerekeceğinden henüz bu adımı atamıyor.

Yeni Surface Pro X konfigürasyonları 13 Ekim tarihinden itibaren 1.499 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.