Anasayfa Haber Apex Legends Çapraz Oynanış Betası Başlıyor

Apex Legends Çapraz Oynanış Betası Başlıyor

Apex Legends Çapraz Oynanış

Beklenen Apex Legends çapraz oynanış betası 8 Ekim tarihinde başlıyor.

Respawn Entertainment, Haziran ayında Apex Legends çapraz oynanış desteği için müjdeyi vermiş ancak daha sonra ses seda çıkmamıştı. Sonunda battle royale oyuna gelecek bu destek için beta sürecinin 8 Ekim tarihinde başlayacağı duyuruldu. Gelecek hafta başlayacak betada tüm PC, Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları birbirleriyle mücadele edebilecek. Özelliğin ücretsiz olacağı ve varsayılan olarak etkin olacağı da bilgiler arasında.

Şirket, çapraz oynanış betası sırasında veri toplayacaklarının, bu sayede özelliğin geniş ölçekte test edileceğinin ve geri bildirimlerin de dinleneceğinin altı çiziyor. Yeni oyun içi arkadaş menüsü ise iletişim için oyun içi sesli sohbet ile diğer platformlardaki oyuncularla takım olmak için kullanılabilecek. Çapraz ilerlemenin ise bu güncellemenin bir parçası olmadığı ancak daha sonraki bir güncelleme ile gelebileceği belirtiliyor.

Apex Legends çapraz oynanış betası şu an için sadece PC (Origin), Xbox One ve PlayStation 4 oyuncularına açık olacak. Steam ve Nintendo Switch sürümlerinin de ileride özelliğe kavuşacağı paylaşılıyor. Bu arada sınırlı bir süre için Flaspoint modu da oyuna getirilmiş durumda.