Anasayfa Haber GOG Galaxy 2.0 Farklı Mağazalardan Oyun Almaya İzin Verecek

GOG Galaxy 2.0 Farklı Mağazalardan Oyun Almaya İzin Verecek

GOG Galaxy 2.0 üçüncü parti

GOG Galaxy 2.0, üçüncü parti oyun mağazalarından da oyun satın alma olanağı sunuyor.

Geçtiğimiz yıl açık beta aşamasına geçen GOG Galaxy 2.0 istemcisi, yeteneklerini her geçen gün genişletiyor. CD Projekt sahipliğindeki oyun mağazası şimdi de oyuncuların uzun zamandır istediği başka bir özelliği sunacak. Bu da istemci aralığıyla GOG dışındaki diğer mağazalardan da oyun satın alabilme desteği.

Şu an için şirketin dahili olarak test ettiği özellik için bazı kullanıcılara davet de gitmiş durumda. Şu an içinse bazı seçilmiş Epic Games Store özel oyunlarından satın olma olanağı sunuluyor. Test süreci devam ettikçe daha fazla oyunun geleceği ve diğer platformlardan da satın alma imkanının sağlanacağı ifade ediliyor. Şu an için Epic’ten alınabilecek oyunlar ise The Outer Worlds ve Maneater olarak karşımıza çıkıyor. Dışarıdan satın almalar için de 30 gün geri ödeme ve 7/24 destek sağlanıyor.

Sadece Epic Games Store bu ilk testlerin bir parçasıyken başka hangi platformların bu özelliğe destek vereceğini merakla bekliyoruz. GOG Galaxy 2.0 istemcisinin açık betasına katılmak isteyenler ise buraya tıklayabilir.