Anasayfa Haber Need For Speed Hot Pursuit Remastered Duyuruldu

Need For Speed Hot Pursuit Remastered Duyuruldu

Need For Speed Hot Pursuit remastered

Uzunca süren sızıntı haberlerinin ardından Need For Speed Hot Pursuit Remastered, yayınlanan kısa tanıtım videosuyla beraber duyuruldu.

Yeni Need For Speed oyunu sonunda resmi olarak duyuruldu. Yayınlanan kısa tanıtım videosuyla beraber yeni NFS oyununun bir süredir sızıntı haberleriyle gündeme gelen Need For Speed Hot Pursuit Remastered olduğu açıklandı. 6 Kasım‘da piyasaya sunulacağı belirtilen yapım, yenilenen grafikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor.

Şimdilik oyunun detayları ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak tanıtım videosunda yer alan bilgilere göre serinin yeni oyunun 4K çözünürlükte 60 FPS değerinde oynanabileceğini görmekteyiz. Bununla birlikte serinin Remastered yapımıyla oyundaki modellerin, nesnelerin, yansımaların ve gölgeler gibi birçok önemli ayrıntının da yeniden elde geçirildiği ifade ediliyor.

Gelişmiş grafikleriyle beraber oldukça farklı bir atmosfere ev sahipliği yapacağını gözlemlediğimiz oyun, ayrıca yenilenen mekanikleriyle de yarış severlere oldukça kaliteli bir oyun deneyi sunacak. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri kısa bir süre önce yayınlanan tanıtım videosuyla beraber baş başa bırakalım. İyi seyirler!

Yeni Need For Speed Oyunu Ne Zaman Çıkacak?

Yeni Need For Speed oyunu, 6 Kasım tarihinde PC, Xbox One ve PlayStation 4 ve Nintendo Switch platformları için çıkışını gerçekleştirecek.