Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen İle Gelebilir

Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen İle Gelebilir

Samsung Galaxy S21 S Pen

Önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Samsung Galaxy S21 modelleriyle ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Samsung’un Galaxy S21 ile ilgili planları ortaya çıktı. Samsung’a yakın kaynaklar tarafınca servis edilen bilgilere göre Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen ile beraber gelebilir.

Bildiğiniz üzere Samsung, 2021 yılı içerisinde kullanıcıların karşısına S21, S21 Plus ve S21 Ultra modelleriyle çıkacak. Bu modellerde ise yine bir ilke imza atacak olan şirketin, serinin Ultra modelinde ise Note modellerinden aşina olduğumuz S Pen desteğine yer vereceği konuşuluyor.

Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen Şimdilik, Samsung cephesinden konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi. Fakat şirkete yakın kaynakların aktarmış olduğu bilgilere göre Samsung’un bu hamleyle beraber Note serisini önümüzdeki dönemde rafa kaldıracağı iddia ediliyor. Samsung’un Note serisi yerineyse önümüzdeki dönemde daha çok Galaxy Z modellerine odaklanacağı da ileri sürülüyor.

Tabi, şimdilik Samsung Galaxy S21 Ultra S Pen iddiaları ile ilgili haberin başında belirtiğimiz gibi herhangi bir doğrulama yapılmadı. Ancak şirkete yakın birçok kaynak S21 Ultra modeliyle Samsung’un yavaş yavaş Note modellerini rafa kaldıracağını ön görüyor.

Galaxy S21 Ultra Özellikleri Nasıl Olacak?

Daha önceden yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan Ice Universe, serinin Ultra modelinin 108 MP çözünürlüklü Bright HM2 sensörlü ana kamerayla beraber geleceğini ifade ediliyor.

Kamera bakımından oldukça iddialı özelliklere ev sahipliği yapacağı iddia edilen modelin ise 60W hızlı şarj destekli 5.000 mAh boyutundaki bir bataryadan da besleneceği ileri sürülüyor. Donanım tarafındaysa yeni nesil amiral gemisinin satışa sunulacağı bölgeye göre Exynos 1000 veya Snapdragon 875 işlemcilerinden güç alacağı belirtiliyor.