Anasayfa Haber Bing, Microsoft Bing Oldu

Bing, Microsoft Bing Oldu

Microsoft Bing

Bing arama motoru bundan böyle Microsoft Bing olarak anılacak.

Birkaç aydır Bing ana sayfasında Microsoft Bing adının gösterilmesi dikkat çekmişken sonunda Microsoft bu durum ile ilgili resmi açıklamayı yaptı. Şirket sonunda arama motoru için marka adı değişikliğine gidildiği doğrulandı.

Microsoft bu değişikliğin nedenini hizmetin Edge internet tarayıcısının InPrivate Araması, Windows‘taki arama işlevi, Microsoft 365 paketi ve daha fazlası gibi birden çok başka teklife genişletilmesi olarak açıklıyor. Yenilenen marka adı ayrıca, şirketin Fluent tasarım diliyle uyumlu olan yeni logo ile de tamamlanıyor.

Microsoft, Give with Bing programının da daha fazla pazara yayıldığını duyurdu. Program, kullanıcıların Microsoft Rewards puanlarını desteklenen ülkelerdeki kar amacı gütmeyen kuruluşlara otomatik olarak bağışlamasına olanak tanıyor. Yazılım devi şu anda dünya çapında 1,4 milyondan fazla kuruluşu desteklediğini de ifade ediyor. Programın genişlettiği yeni pazarlar ise İngiltere, Kanada, Avustralya, Fransa, İtalya, Almanya ve İspanya oldu. Ek olarak, 31 Aralık tarihine kadar tüm pazarlarda kullanıcıların yaptığı bağışlar Microsoft tarafından eşleştirilecek.