Anasayfa Haber G Suite, Google Workspace Oldu

G Suite, Google Workspace Oldu

Google Workspace

G Suite dönüşüm geçirerek Google Workspace halini alıyor.

Google Cloud, Google Wokspace adı verilen yeni marka kimliği ile mesajlaşmayı, toplantıları, dokümanları ve görevleri bir araya getiriyor. Bu entegre ürün deneyimi, ek özellikler ile birlikte bir G Suite dönüşümü olarak karşımıza çıkıyor.

Google, Temmuz ayında yeniden tanımlanmış bir “yeni normal” ofis deneyimi olarak oluşturmak, iletişim kurmak ve ortak çalışmak için birleşik bir deneyim duyurmuştu. Google Workspace ofisten, evden veya sahadan çalışanlar için kullanışlı bir ortak çalışma deneyimi sunuyor.

Google tarafından sunulan sohbet, e-posta, sesli ve görüntülü arama ve içerik yönetimi gibi temel araçlar da tek ve birleşik bir deneyimde toplanıyor. Bağlantılı önizlemeler, Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar‘da akıllı çipler gibi yeni özellikler de bulunuyor. Örneğin, bir dokümanda birinden @ olarak bahsettiğinizde, bir açılır pencerede bağlam sağlayan ayrıntılar görüntülüyor.

2.6 milyardan fazla kullanıcının her ay Google’ın üretkenlik ve birlikte çalışma uygulamalarını tercih ettiği ve 6 milyondan fazla ücret ödeyen Google Workspace kurumsal müşterisi olduğuna da dikkat çekiliyor.

Servis artık tüm Google Workspace kurumsal müşterilerinin kullanımına sunulmuş durumda ve önümüzdeki aylarda tüketicilerin kullanımına da sunulacak. Hatta Workspace, önümüzdeki aylarda eğitim ve kar amacı gütmeyen müşterilere de gelecek. Yeni marka kimliği de önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacak ve kullanıcılar Gmail, Drive, Takvim, Meet ve Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar gibi araçlar için yeni dört renkli simgeler görecek.