Anasayfa Haber PUBG Mobile İçin Payload 2.0 Güncellemesi Geliyor

PUBG Mobile İçin Payload 2.0 Güncellemesi Geliyor

PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi

PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi için geri sayım devam ediyor.

PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesi birçok oyuncu tarafından merakla beklenirken, bugün ise geliştirici firma güncelleme ile ilgili resmi bir paylaşımda bulundu.

Yapmış olduğu paylaşımla Payload 2.0 güncellemesinin yakında yayınlanacağını ifade eden yapımcı firma, aynı zamanda yeni güncellemenin detayları da oyuncularla paylaştı.

Hatırlarsanız, Payload modunun ilk sürümü geçtiğimiz yıl oyuncuların huzuruna sunulmuştu. Ancak bilinmeyen bir nedenden dolayı söz konusu mod oyundan kaldırılmıştı. Bugün ise paylaşmış olduğu gönderi ile beraber geliştirici ekip, Payload modunun yeniden oyuna ekleyeceğini müjdeledi.

Bildiğiniz üzere oyunun bu modunda oyuncular hem roketatar gibi ağır silahları ve hem de helikopter kullanabiliyordu. Oyunun diğer modlarına nazaran oldukça hareketli bir yapıya sahip olan Payload modunun, kısa bir süre önce yapılan açıklamayla birlikte yeniden oyuna ekleneceği resmiyet kazandı.

Şimdilik, yeni güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak geliştirici ekibin açıklamalarına göre oyunun bu modunda oyuncuların MGL, M79, M3E1-A roketatar, AT4-A lazer güdümlü füze, M202 roketatar ve RPG-7 gibi ağılık silahları kullanabileceğini görmekteyiz.

Bunun haricinde oyunun bu modunda ölen arkadaşlarımızı diriltebileceğimizi de belirten yapımcı firma, ayrıca yeni güncellemeyle oyuna yeni zırhlı araçlarında ekleneceğini müjdeledi.

Aynı zamanda Payload 2.0 modunda insansız hava araçlarına da yer vereceğini ifade eden ekip, bunun yanı sıra radar sisteminin de oyuna dahil edileceğini açıkladı. Bu radar sistemi sayesinde oyuncuların harita üzerinde yer alan tekneleri, helikopterleri ve araçları görebileceği de ifade edildi.

Haberin başında da belirtiğimiz gibi şimdilik yeni güncellemenin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Ancak, geliştirici ekibe yakın kaynaklar PUBG Mobile Payload 2.0 güncellemesinin 10 Ekim 2020 tarihinde indirmeye sunulacağını işaret ediyorlar.

Güncellemenin Tanıtım Videosu