Anasayfa Haber iPhone 13 Serisi ile Ekran Tasarımı Değişebilir

iPhone 13 Serisi ile Ekran Tasarımı Değişebilir

iPhone 13 serisi

Apple, önümüzdeki yıl tanıtılacak olan iPhone 13 serisi ile beraber ekran çerçevesini ve çentiğini küçültebilir.

2021 yılı içerisinde tanıtılacak olan iPhone 13 serisi ile ilgili ilk detaylar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ekran boyutları sızdırılan iPhone 13, şimdi de ekran tasarımı ile gündeme geldi.

Apple ürünleriyle ilgili yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan IceUniverse tarafınca aktarılan bilgilere göre, şirketin 2021 iPhone modelleri ile beraber ekran çentiği konusunda önemli bir değişikliğe gideceğini görmekteyiz.

Bu kısımda yeni nesil iPhone modelleriyle birlikte ekran çentiğini çok daha küçük bir boyuta indirgeyecek olan teknoloji devi, bu kısımda ise ekran-kasa oranını da üst sevilere taşımayı hedefliyor. Tabi şimdilik Apple cephesinden herhangi bir doğrulama gelmedi. Ancak Apple’a yakın birçok kaynak, 2021 iPhone modelleriyle beraber ekran tasarımının değişeceğine kesin gözüyle bakıyor.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz hafta Ross Young tarafınca yayınlanan raporla beraber iPhone 13 modellerinin ekran boyutları gözler önüne serilmişti. Bu kısımda 2021 iPhone modellerinin boyutlarının iPhone 12 serisi ile aynı olacağını ifade eden Young, serinin yeni modellerinin ise 120Hz ProMotion ekranla beraber geleceği belirtmişti.