Anasayfa Haber Rambo, Mortal Kombat 11’e Geliyor!

Rambo, Mortal Kombat 11’e Geliyor!

Rambo Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 için Kombat Pack 2, John Rambo’yu oyuna dahil ediyor.

Serinin tarihindeki en başarılı oyunu olan Mortal Kombat 11 bugüne kadar 8 milyon adet satma başarısı gösterdi. NetherRealm Studios ise satışlarını daha da artıracak yeni bir Kombat Pack’in yanı sıra, ücretsiz yeni nesil Xbox Series X/S ve Playstation 5 güncellemeleri ile tüm ek içeriklerin yer aldığı bir Mortal Kombat 11 Ultimate versiyonu duyurdu.

Kombat Pack 2 ilkinden biraz daha küçük ama içerisinde Mileena ve Rain’in yanı sıra efsanevi bir karakter var. O da John Rambo! Ünlü aktör Sylvester Stallone’un bizzat kendisinin seslendirdiği karakter oyuna oldukça renk katacağa benziyor. Bu arada keşke Rocky de gelse diye düşünmeden edemedik…

NetherRealm, ücretsiz olarak sunacağı Xbox Series X/S ve Playstation 5 yükseltmesi ile 4K dinamik çözünürlük, geliştirilmiş görseller, kısalan yükleme süreleri ve seçili modlar için çapraz nesil konsol uyumluluğu vadediyor. Sınırlı çapraz oynanış da sunulacaklar arasında.

Mortal Kombat 11 Ultimate ise ana oyunun yanı sıra Aftermatch genişleme paketi, Kombat Pack 1 ve Kombat 2 ile birlikte geliyor. Mortal Kombat 11 Ultimate ve Kombat Pack 2 için çıkış tarihi ise tüm platformlar için 17 Kasım olarak açıklandı.