Anasayfa Haber Far Cry 2 Remastered Mod İndirmeye Sunuldu

Far Cry 2 Remastered Mod İndirmeye Sunuldu

Far Cry 2 Remastered mod

Bir süredir geliştirilmekte olan Far Cry 2 Remastered Mod sonunda indirmeye sunuldu.

12 yıl önce piyasaya sürülen ve halen birçok oyuncu tarafından sevilerek oynanmaya devam edilen Far Cry 2 için bugün bir süredir geliştirilmekte olan Remastered modu yayınlandı. Mod yapımcısı Dannyhl2 tarafınca geliştirilen Far Cry 2 Remastered Mod, 2008 yılında piyasaya sürülen oyunu bambaşka bir boyuta taşıyor.

Kısa bir süre önce yayınlanan mod ile beraber oyundaki kaplamaların, aydınlatmaların, seslerin, su yüzeylerinin ve FX efektlerinin yeniden elden geçirildiğini görmekteyiz. Bu kısımda özellikle oynanış ve ses konusunda ciddi iyileştirmelere ev sahipliği yapan mod, Far Cry 2 hayranlarına farklı bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunulan mod, aynı zamanda oyunda yer alan bazı hataları da düzeltiyor. Bu sayede daha akıcı bir oynanış deneyimi de oyunculara sunan Dannyhl2, ayrıca oyuna yeni bir gerçek dünya haritası, Emergency Healing ve Holster modlarını da ekliyor.

Far Cry 2 Remasterd Mod Remastered mod ile beraber oyuna yeni düşmanlarında eklediğini ifade eden mod yapımcısı, aynı zamanda oyunda kontrol ettiğimiz karakterin dayanıklılığının ve hareketlerinin geliştirildiğine de dikkat çekiyor.

Yayınlanan mod sayesinde oyunculara daha gerçekçi ve sürükleyici bir Far Cry deneyimini de oyuncular sunmayı hedefleyen yapımcı, ayrıca mod ile beraber oyundaki silahlarında daha gerçekçi bir hale geldiğini de ifade ediyor.

Son olarak ise Nexus Mod’un web sitesi üzerinden ücretsiz olarak indirmeye sunulan Remestered Mod’u bu link üzerinden indirebileceğinizi belirtelim.