Anasayfa Haber Samsung Galaxy S20 FE Dokunmatik Ekran Şikayetleri Çoğalıyor

Samsung Galaxy S20 FE Dokunmatik Ekran Şikayetleri Çoğalıyor

alaxy S20 FE Dokunmatik Ekran

Galaxy S20 FE ,dokunmatik ekran sorunu ile kullanıcılardan tepki görüyor.

Samsung Galaxy S20 FE sunduğu özellikler ve fiyat etiketi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Öte tandan, incelemelerde ve cihaza sahip olanlar tarafından dokunmatik ekran hakkında sorunlar dile getirilmeye başlandı. Buna göre, Galaxy S20 FE dokunmatik ekran şikayetleri tepkisizlik ve hayalet dokunmalar üzerinde yoğunlaşıyor.

Bazı kullanıcılar, cihaz cebinde değilken veya ekran diğer nesnelerin yakınında olmasa bile Cep modu veya kazara dokunma koruması açılırken sorunlar yaşıyor. Bu da telefonun yanlışlıkla dokunmaları önlemek için dokunmatik ekranı devre dışı bırakmasına neden oluyor. Diğer kullanıcılar ise istenmeyen dokunma kayıtları, yanıt vermeyen ekranlar ve yanıtta gecikme gibi sorunlar bildiriyor.

Bir kullanıcı ise Reddit‘te ayrıntılı bir dokunmatik ekran testi yayınlamış durumda. Note 10‘un dokunma tepkilerini karşılaştıran kullanıcı, S20 FE‘nin kıstırma ve yakınlaştırma gibi iki parmak hareketlerine yanıt vermede sorun yaşadığının altını çizdi. Sorunların donanımsal mı yoksa bir üretim hatasından mı kaynaklandığı ise henüz bilinmiyor. Diğer taraftan, Samsung forumlarındaki birkaç kullanıcı ise “ATIG” ile biten donanım yazılımı sürümünün sorunları çözdüğünü iddia ediyor.

Bakalım, Samsung konuyla ilgili açıklamayı ne zaman yapacak?