Anasayfa Haber PlayStation 4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 8.00 Çıktı

PlayStation 4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 8.00 Çıktı

PlayStation 4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 8.00

PlayStation 4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 8.00 birçok yeniliği beraberinde getiriyor.

Sony tarafından PlayStation 4 için yeni bir sistem yazılımı güncellemesi yayılandı. PlayStation 4 Sistem Yazılımı Güncellemesi 8.00 yeni özellikler de sunan büyük bir güncelleme olmasıyla öne çıkıyor. Grup ve Mesajlar için güncellemeler, geliştirilmiş ebeveyn kontrolleri ve yeni Avatar’lar bunlardan bazıları.

Grup ve Mesajlar tarafındaki güncelleme ile bu iki uygulama birbirine daha sıkı sıkıya bağlanıyor. Ayrıca, kullanıcı arayüzlerinde de değişiklikler söz konusu. Her iki uygulama da artık birbirleri arasındaki farklı grupların kurulumuna sahip olmak yerine, Grup sesli sohbetleri ve mesaj alışverişi için aynı Grupları kullanacak. Böylece artık bir Grup sohbeti başlatabilecek veya daha önce PS4’te ve ayrıca PS5‘te sohbet ettiğiniz gruba bir mesaj gönderebileceksiniz.

Yeni eklenen avatarlar ise Bloodborne, Journey, Ghost of Tsushima, God of War, The Last of Us Part II, The Last of Us Remastered, Uncharted 4: A Thief’s End ve çok daha fazla oyundan geliyor. Hızlı Menü üzerinden tüm mikrofonları kapama seçeneği de yeniliklerden. Böylece oyun oynarken kolayca mikrofonlarınızı sessize alabileceksiniz.

Ebeveyn kontrolleri ise artık çok basitleştirilmiş ve esnek hale getirilmiş. Yine geliştirilen iki aşamalı doğrulama özelliği ile üçüncü parti doğrulama uygulamalarına daha fazla destek geliyor ve güvenlik artıyor. Etkinlik oluşturma ve özel topluluk oluşturma ise kaldırılıyor. Ayrıca PC ve mobil için Remote Play ad değiştirerek artık PS Remote Play adını alıyor ve PS5 bağlantısı seçeneği de ekleniyor. Özelliğe erişebilmek için PS5’inizden PSN’de oturum açmanız gerekecek.

Sistem yazılımı güncellemesini konsolunuzdan hemen gerçekleştirebilirsiniz.