Anasayfa Haber Samsung, Uygun Fiyatlı Galaxy A02 ve M02 Üzerinde Çalışıyor

Samsung, Uygun Fiyatlı Galaxy A02 ve M02 Üzerinde Çalışıyor

Samsung, Galaxy A ve Galaxy M serisine iki giriş seviyesi telefonu sunmak için çalışıyor.

Samsung her yıl düzinelerce akıllı telefon çıkarıyor ve ürün yelpazesi gün geçtikçe genişliyor. Şirket, uygun fiyatlı iki Galaxy akıllı telefon üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. Yeni modellerin isminin ise Galaxy A02 ve Galaxy M02 olması bekleniyor. İki akıllı telefon da sertifikasyon belgelerinde yer aldı. Bu durum, lansmanlarının yakın zamanda gerçekleşeceği bilgisini bizlere sunuyor.

Yakın zamanda, Nemko AS web sitesinde Galaxy A02 ve Galaxy M02 için bir sertifika bulundu. Belgede belirtilen model numaraları arasında SM-A025F, SM-A025F / DS, SM-M025F / DS, SM-M025M ve SM-MO25M / DS bulunuyor. Her iki akıllı telefon da aynı sertifikaya dahil olduğu için Galaxy A02’nin bazı pazarlarda Galaxy M02 olarak piyasaya sürülmesi de mümkün görünüyor.

Samsung Galaxy A02 ve M02Birkaç hafta önce Galaxy A02, Geekbench’in veritabanında görünerek dahili donanım özelliklerini de ortaya çıkarmıştı. Uygun fiyatlı akıllı telefon, giriş seviyesi bir Snapdragon yonga setine sahip olacak. Beklentilere göre telefon, Snapdragon 450 yonga setiyle piyasaya sürülecek. Bunların yanında 2GB RAM ve 32GB dahili depolama kapasitesi de telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Ayrıca telefonun, depolama alanı genişletmesi için bir microSD kart yuvasına da sahip olması bekleniyor. Diğer raporlar telefonların, HD+ çözünürlüklü 5.7 inç LCD ekrana, 13 MP+ 2 MP çift kamera kurulumuna, 8 MP selfie kamerasına ve 3.500 mAh bataryaya sahip olabileceğini gösteriyor.

Son olarak, yeni akıllı telefonların 150 dolar veya daha düşük fiyat etiketleri ile ilerleyen günlerde satışa sunulacağını belirtelim.