Anasayfa Haber Sega, 60. Yıl Dönümünü Hediyeler İle Kutluyor

Sega, 60. Yıl Dönümünü Hediyeler İle Kutluyor

Sega 60. Yıl

Sega, 60. yıl dönümü için Steam üzerinden birçok sürpriz yapıyor.

Bu yıl 60. yıl dönümünü kutlayan Sega, bunun şerefine kullanıcılarına Steam üzerinden bazı güzellikler yapıyor. Öncelikle Persona 4, Bayonetta ve Total War serisi gibi birçok oyunda indirim yapılmış durumda. Ek olarak, Sonic The Hedgehog 2 klasiğinin de dahil olduğu bazı oyunlar ise ücretsiz sunuluyor. Klasik Saturn oyunu NiGHTS Into Dreams‘i ücretsiz olarak kütüphanenize eklemek içinse Steam hesabınızı 13 Aralık tarihine kadar Sega’nın kurduğu bir sitede e-posta adresinize bağlamanız gerekiyor. Ayrıca önümüzdeki birkaç hafta içinde haftalık indirimlere özel erişim de almış olacaksınız.

Bunlar dışında esas ilgi çekici olansa Sega’nın Steam kutlamaları için sadece sınırlı bir süre sunulacak birkaç mini oyun yaratmış olması. Bunların arasında, Golden Axe: Reborn adlı iptal edilmiş bir proje de yer alıyor. Golden Axed mini oyunu sadece bir seviyesi sunarken oyunu 18 Ekim itibarıyla kitaplığınıza eklemek için sadece 24 saatiniz olacak. Aynı durum diğer 3 oyun için de geçerli.

Diğer mini oyunlar ise Streets of Rage ve Yakuza arasında bir geçiş olarak nitelendiriliyor. 17-19 Ekim arasında sunulacak Streets of Kamurocho‘da ise Kiryu ve Majima ile bir grup kötü adama haddini bildireceksiniz. Ek olarak, 15-19 Ekim arasında çok oyunculu tan savaşı oyunu Armor of Heroes ve 16-19 Ekim arasında Endless Zone yine oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Sega’nın 60. yıl kutlamaları şerefine daha birçok sürpriz yapacağı da bilgiler arasında.