Anasayfa Haber Cyberpunk 2077 Night City Wire Etkinliğinde Yayınlanan Fragmanlar

Cyberpunk 2077 Night City Wire Etkinliğinde Yayınlanan Fragmanlar

Cyberpunl 2077 Night City Ware

15 Ekim günü düzenlenen CyberPunk 2077 Night City Wire etkinliğinde yayınlanan tüm fragmanları sizler için bir araya getirdik.

Cyberpunk 2077 Night City Wire etkinliğinin dördüncüsü bildiğiniz gibi 15 Ekim tarihinde gerçekleşti. Etkinliğin dördüncü bölümünde ise Cyberpunk 2077‘de yer alacak olan araçlar başta olmak üzere birçok yeni detay oyunculara gösterildi. Biz de sizler için hazırlamış olduğumuz bu konuyla beraber etkinlik sırasında gösterilen tüm fragmanları bir araya getirdik.

Cyberpunk 2077 Araçları Tanıtıldı

Her yönüyle oyuncuların dikkatini çekmeyi başaran Cyberpunk 2077, araç tasarımlarıyla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Bu kısımda birbirinden farklı araç tasarımlarına ev sahipliği yapan oyunda bizleri 5 adet araç sınıfı karşılıyor

Bu araçlar ise Economy Sınıfı, Executive Sınıfı, Heavy Duty, Sport Sınıfı ve Hyoercars Sınıfı olarak karşımıza çıkıyor. Her bir sınıfın kendine has özellikleri olduğunu da belirten yapımcı firma, aynı zamanda bu sınıfların kendine göre nadirlik seviyesinin de bulunduğunu ifade ediyor. Cyberpunk 2077’de yer alacak olan araçların gösterildiği tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 – 2077 in Style Fragmanı

Etkinlik sırasında gösterilen bir diğer fragmanda ise oyun stilleri üzerinde duruluyor. Bu kısımda ise oyundaki farklı tarzları gözler önüne seren yapımcı firma, aynı zamanda kendi tarzımızı oluşturmak için birçok kişileştirme seçeneğini de oyunculara sunacağını belirtiyor. Oyunda yer alan stillerin gösterildiği fragmanı ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 – The Diner Fragmanı

Oyunda yer alacak olan vücut modifikasyonlarından kısa bahsedilen bu fragmanda ise, oynayacağımız karakterin gözünden ellerine kadar birçok detayı şekillendirebileceğimizi görmekteyiz.

Son olarak ise hemen aşağıdan geçtiğimiz gün düzenlenen etkinliğin tamamını da izleyebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi

Cyberpunk 2077, 19 Kasım tarihinde PCXbox One ve PlayStation 4 platformları için çıkış yapacak. Google Stadia sürümü ise biraz gecikmeli gelecek. Oyun daha sonraki bir tarihte ise Xbox Series X ve PlayStation 5 oyun konsolları için sunulacak.