Anasayfa Haber Bülten OPPO Reno4 Serisi Kamera Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

OPPO Reno4 Serisi Kamera Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

OPPO Reno4 Serisi Kamera

OPPO’nun kısa bir süre önce tüketicilerle buluşturduğu Reno4 Serisi, özel kamera modları ve özellikleriyle dikkat çekiyor.

OPPO’nun kısa bir süre önce tanıttığı Reno4 Serisi’nde yer alan Reno4 Lite, Reno4 Pro ve Reno4 modelleri, mobil fotoğrafçılığa özel özellikleri ve kamera modlarıyla, dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Reno4 Serisi’nde, portre fotoğrafçılığı ve video çekimlerini için birçok kamera özelliği bulunuyor.

Video çekim teknolojileri

Hızla gelişen video trendlerine ayak uyduran Reno4 Serisi, herkesin kolayca kullanabileceği yenilikçi görüntüleme teknolojilerini barındırıyor. Görüntüleme kalitesini optimize eden Reno4 Serisi, çekimlerinizin kalitesini artırmayı hedefliyor. OPPO, bu özellikleri sebebiyle Reno4 Serisi’nin tam bir vlogger kamerası olarak kullanılabileceğini belirtiyor.

Reno4 Serisi video çekme özellikleriyle de ön plana çıkıyor. 960fps Akıllı Ağır Çekim özelliğiyle özel detaylar yakalanabiliyor. Yapay Zeka Portre Video özelliği sayesinde çektiğiniz kişiyi ya da nesneyi dağınık olan arka plandan ayırt edebiliyor, odaklanmak istediğiniz kişi ya da nesneyi renkli, görüntünün geri kalanını renksiz yapabiliyorsunuz. Videoyu hem ön hem de arka kameradan çekebilmeniz de mümkün. Ayrıca renklerle oynayabilir; isterseniz kırmızı, yeşil veya mavi nesneleri çerçevede bırakıp geri kalan her şeyi siyah beyaza çevirebilirsiniz.

OPPO Reno4 Serisi Ön kamerada sabit video özelliği

Yeni Reno4 Serisi’nde Ultra Sabit Video özelliği, Ultra Sabit Video 3.0 olarak geliştirilmiş. Arka kameradaki Ultra Sabit Video Modu ve Ultra Sabit Video Pro Modu ile birlikte Ön Kamera Sabit Video özelliği de eklendi. Bu özellik, açık hava faaliyetlerinde hem ön hem de arka kameralardan çekim yapabilen bir çözüm sunuyor.

6 kamera ile birlikte geliyor

Reno4 Lite ise, gençlerin artan portre fotoğraf çekme ihtiyacını karşılamak için bir portre çekme cihazı olarak tasarlanmış. İkili ön kameraya sahip Reno4 Lite’ın 6 yapay zeka portre kamerasıyla çekim yapabilirsiniz. Yapay Zeka Süper Net Portre ve Yapay Zeka Süper Gece Portresi ile Yapay Zeka Renkli Portre ve Yapay Zeka Gece Portresi gibi modlar da yine destekleniyor

Yapay Zeka Süper Net Portre

Reno4 Lite, çekilen fotoğraftaki yüzün bulanık bir görüntüsünü düzeltmek veya eksik kalan boşlukları doldurmak için yapay zeka yüz rekonstrüksiyon teknolojisini kullanıyor. Yapay Zeka Süper Net Portre özelliğindeki derin öğrenme teknolojisi sayesinde çekilen portrelerde ayrıntılar yeniden yapılandırılabiliyor.

Yapay Zeka Süper Gece Portresi

Sadece ön kamerada gece modu açıkken kullanabileceğiniz Yapay Zeka Süper Gece Portresi ile gece selfieleri çekebilirsiniz. Düşük ışık koşulları için tasarlanan Reno4 Lite ile loş ışıklı bir ortamda veya bir sokak lambası altında selfieler çekmeniz artık mümkün.

Yapay Zeka Renkli Portre

Reno4 Lite modelinde bulunan Yapay Zeka Renkli Portre özelliği sayesinde fotoğraflamak istediğiniz kişiyi ya da nesneyi renklendirip arka planı siyah beyaz bırakabiliyorsunuz. Bunu hem fotoğraf hem de video çekimlerinde yapabiliyor, ön ve arka kamerada da kullanabiliyorsunuz.

Yapay Zeka Gece Portresi

Reno4 Lite’ın Yapay Zeka Gece Portresi ile harika gece portre çekimleri yapabilirsiniz. Gece şehir çekimleri için uygun olan bokeh efektini ekleyerek öndeki nesneyi ya da kişiyi belirginleştirip arka planı bulanıklaştırabilirsiniz.