Anasayfa Haber Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi Mi Mix 4 Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri

Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Kısa bir süre önce Xiaomi Mi 10T serisini duyuran Xiaomi, şimdi de kullanıcıların karşısına Xiaomi Mi Mix 4 ile çıkmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda serinin yeni telefonu üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam eden şirket, yeni Mi Mix modeliyle piyasaya damgasını vurmayı hedefliyor. Serinin yeni telefonu kullanıcılar tarafından dört gözle beklenirken, bugün yapılan sızıntıyla beraber Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı

Şirkete yakın kaynaklarca elde edilen bilgilere göre serinin yeni telefonunun, 1 Aralık‘ta tanıtılacak olan Snapdragon 875 işlemcisinden güç alacağı belirtiliyor. Bunun yanı sıra Snapdragon 875 işlemcili ilk akıllı telefonun da Mi Mix 4 olacağını ifade eden kaynaklar, aynı zamanda bu telefonun teknik özellikleriyle de ön plana çıkacağına da özellikle dikkat çekiyorlar.

Bu kısımda ise serinin yeni telefonunun 120Hz ekran yenileme hızıyla beraber geleceğini de belirten kaynaklar, ayrıca serinin yeni telefonun 120W hızlı şarj destekli bir bataryadan da besleneceğini ifade ediyorlar.

Xiaomi Mi Mix 4 özellikleri

Xiaomi’nin bir süredir üzerinde çalıştığı ifade edilen ekran altı kamera teknolojisine de sahip olacağı söylenen bu modelin, tam ekran deneyimini de kullanıcılara sunması bekleniyor.

Tabi, şimdilik Xiaomi’nin yeni nesil telefonun özellikleri ile ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Ancak şirkete yakın birçok kaynağın bugün sızdırılan özellikleri doğruladığına da şahit olmaktayız.