Anasayfa Haber Apple İşlemcili İlk MacBook Modelinin Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Apple İşlemcili İlk MacBook Modelinin Tanıtım Tarihi Ortaya Çıktı

Apple işlemcili Macbook tanıtım tarihi

Apple işlemcili MacBook modelinin tanıtım tarihi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.

Apple işlemcili MacBook modeli ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Hatırlarsanız, geçtiğimiz hafta paylaşılan raporla beraber Apple Silicon kullanan ilk MacBook modelinin Kasım ayında tanıtılabileceği iddia edilmişti. Ortaya atılan tüm bu iddiaların ardından şimdi de yapmış olduğu sızıntılarla tanınan Jon Prosser, söz konusu modelin tam olarak ne zaman tanıtılacağını açıkladı.

Jon Prosser‘ın paylaşmış olduğu bilgilere göre yeni nesil MacBook modelinin 17 Kasım 2020 tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle beraber tanıtılacağını görmekteyiz.

Şimdilik, söz konusu iddialar üzerine Apple cephesinden herhangi bir açıklama yapılmadı Ancak, şirkete yakın birçok kaynağın bugün paylaşılan bilgileri doğruladığına da şahit olmaktayız.

ARM İşlemcili MacBook’un Özellikleri Nasıl Olacak?

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde paylaşılan raporlarla birlikte, bahsi geçen bilgisayarın ARM tabanlı A14X Bionic işlemcisinden güç alacağı belirtilmişti. Bunun dışında 12 inç Retina ekrana da sahip olacağı belirtilen bilgisayarın aynı zamanda 8/16 GB RAM ve 256/512 GB SSD seçenekleriyle beraber geleceği de iddia edilmişti.