Anasayfa Haber Samsung Galaxy S21 Şarj Cihazı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 Şarj Cihazı Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy S21 şarj cihazı

Samsung’a yakın kaynaklar tarafınca paylaşılan bilgilere göre yakın zaman içerisinde tanıtılacağı tahmin edilen Galaxy S21, 25W hızlı şarj cihazı ile beraber gelebilir.

Hatırlarsanız, geçtiğimiz günlerde bazı kaynaklar Galaxy S21’in 65W hızlı şarj desteği sunacağını iddia etmişti. Ortaya atılan bu iddia kullanıcıları heyecanlandırırken, bugün ise paylaşılan raporlarla beraber Samsung Galaxy S21 şarj cihazı gözler önüne serildi.

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarla tanınan MyFixGuide tarafınca paylaşılan bilgilere göre S21’in 3C sertifikası aldığını görmekteyiz. Bu kısımda ise 3C sertifikasında SM-G9910 model numarasıyla birlikte ortaya çıkan yeni Galaxy S modelinin aynı zamanda SP-TA800 kod adlı şarj cihazına da ev sahipliği yapacağına şahit olmaktayız.

Samsung Galaxy S21 Şarj Cihazı - 3C Sertifikası

Samsung’a yakın kaynaklar ise bu şarj cihazının Galaxy Note 20 Ultra ile beraber kullanıcılara sunulan 25W’lık hızlı şarj cihazı olduğunu da belirtiyorlar. Tabi, şimdilik Samsung cephesinden söz konusu sızıntılarla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ancak, güvenilir kaynakların paylaşmış olduğu bilgilere göre S21’in kutusunda 65W yerine 25W’lık hızlı şarj cihazına yer verilmesi bekleniyor. Bunun dışında 65W’lık şarj cihazının ise halihazırda satışta olan 45W’lık şarj adaptöründe olduğu gibi opsiyon olarak kullanıcılara sunulacağı tahmin ediliyor. Bu da S21 modellerinde daha hızlı bir şarj cihazı kullanmak için ekstra olarak ücret ödeyeceğimiz anlamına geliyor.

Samsung Galaxy S21 Serisi Ne Zaman Tanıtılacak?

Son zamanlarda sık sık sızıntı haberlerine konu olan Galaxy S21’in daha önceden paylaşılan raporlarda Şubat ayında tanıtılacağı iddia edilmişti. Fakat, Samsung’a yakın kaynaklar geçtiğimiz günlerde S21 serisinin Aralık ayında duyurulacağını ve Ocak ayında satışa sunulacağını belirtiyor

Bakalım Samsung beklendiği gibi bir sürpriz yapacak mı?