Anasayfa Haber Apple Watch Series 3 İçin watchOS 7.0.3 Yayınlandı

Apple Watch Series 3 İçin watchOS 7.0.3 Yayınlandı

watchOS 7.0.3

watchOS 7.0.3, Apple Watch Series 3 kullanıcılarının karşılaştığı beklenmedik yeniden başlatma sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Apple tarafından Apple Watch Series 3 akıllı saatler için watchOS 7.0.3 güncellemesi sunuldu. Güncellemenin Apple Watch Series 3 kullanıcılarının karşılaştığı büyük bir sorunu çözen watchOS 7.0.2 sürümünden bir hafta sonra yayınlandığını da hatırlatalım.

Apple Watch Series 6 modeline geçmeyi düşünmeyen ve Series 3 ile yoluna devam edecek olanların bu güncellemeyi kesin olarak yapması öneriliyor. Yeni sürüm, Series 3’te karşılaşılan beklenmedik yeniden başlatma sorunları için düzeltme sağlıyor.

Apple Watch Series 3 sahipleri güncellemeyi iPhone akıllı telefonlarındaki Apple Watch uygulaması üzerinden indirebilir. Bunun için uygulamadan Genel > Yazılım Güncellemesi menüsüne gidilmesi yeterli. Güncellemeyi yüklemeden önce akıllı saatinizin bataryasının yüzde 50 dolu olduğundan ve şarj aletine takılı olduğundan da emin olunması gerekiyor. Tabii ki Apple Watch’un iPhone’un menzili içerisinde olması da şart.