Anasayfa Haber DJI Pocket 2 Duyuruldu

DJI Pocket 2 Duyuruldu

DJI Pocket 2

Osmo Pocket halefi DJI Pocket 2 çok daha yetenekli.

DJI, en yeni kompakt stabilize kamerası DJI Pocket 2 ile karşımıza çıkıyor. 3 eksenli gimbalının üzerinde daha büyük bir sensör sunan model, Osmo Pocket’ın geliştirilmiş bir hali. Ayrıca, hepsi bir arada mini kamera yeni bir yakınlaştırma özelliğine de sahip.

DJI Pocket 2 Özellikleri

Önceki modele göre hem video hem de fotoğraf anlamında daha geliştirilmiş olduğunun altı çizilen Pocket 2, daha geniş lensi sayesinde yükseltilmiş odaklanma sistemine sahip. Ek olarak, hareketli nesnelere kilitlenmek ve izlemek için de daha hızlı.

Yeni sensör 1/1.7 inç boyutunda ve 20 mm f/1.8 lens ile eşleştirilmiş. 100 Mbps ile 4K/60FPS videolar da yeni HDR modu ile çekilebiliyor. 1080p Full HD ile kayıtta 4x kayıpsız yakınlaştırma için de destek mevcut.

Fotoğraf tarafında ise 64 MP veya 16 MP görüntüler destekleniyor. İlk mod için 8x yakınlaştırma, ikinci mod için 4x kayıpsız yakınlaştırma mümkün. Hybrid 2.0 AF sistemi ise hızlı kilitlenme için kademe ve kontrast tespiti yapabiliyor.

Ürünün sunduğu yeni modlar ise; daha fazla kontrol sunan Pro Mode, ağır çekimler için Slow Motion, konuyu kadrajda tutan ActiveTrack 3.0 iken Timelapse, Hyperlapse ve Motionlapse de ActiveTrack 3.0 teknolojisinden faydalanıyor. Ek olarak, 180 derece harika panorama fotoğraflar çekme şansına da sahipsiniz. Canlı yayın içinse Facebook, YouTube ve RTMP desteği sağlanıyor. Yeni Story Mode ise ön yüklü kamera hareketleri, renk profilleri ve şablonlara sahip. Güvenlik içinse Drop Aware sistemi cihazın düştüğünü fark ettiğinde stabilize olmasına yardımcı oluyor.

Yeni DJI Matrix Stereo sisteminden faydalanan Pocket 2 dört mikrofon kullanıyor. DJI SoundTrack sistemi ve Audio Zoom da diğer yetenekler arasında. Sadece 117 gram ağırlığındaki ürünün bataryası 140 dakika kullanıma izin veriyor.

DJI Pocket 2 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Yurt dışında satışına başlanılan DJI Pocket 2, 349 dolar fiyat etiketi taşıyor.

Yorum yok

Bir yanıt bırak

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Exit mobile version