Anasayfa Haber Half-Life 2, Unreal Engine 4 İle Yeniden Elden Geçirildi

Half-Life 2, Unreal Engine 4 İle Yeniden Elden Geçirildi

Half Life 2 Unreal Engine 4

Bir Half-Life hayranı, Unreal Engine 4 oyun motorundan yardım alarak Half-Life 2 efsanesini yeniden canlandırdı.

2004 yılında piyasaya sunulan Half-Life 2, Unreal Engine 4 oyun motoruyla beraber tekrar canlandırıldı. 3D tasarımcı Ivan Fernandez tarafından hazırlanan videoyla beraber UE4 ile canlandırılan oyundan farklı kareler bizleri karşılıyor.

Half-Life 3 halen birçok oyuncu tarafından merakla beklenirken, Ivan Fernandez’in Unreal Engine 4 oyunu motorunu kullanılarak hazırladığı bu video serinin hayranlarının iştahını bir hayli kabartıyor.

2004 yılında satışa sunulan oyunun yenilenmiş grafiklerle nasıl gözükeceğini de gözler önüne seren Fernandez, bu kısımda ise City 17’den birçok farklı kareyi de oyunculara gösteriyor. UE4 oyun motoruyla söz konusu oyuna bambaşka bir hava katan 3D tasarımcının bu kısımda ise oldukça başarılı bir işe imza attığını da söyleyebiliriz. Fernandez’in hazırlamış olduğu bu videoyla beraber eski günlere bir yolculuk yapsak da, oyunu bu grafiklerle oynanama fırsatımız olmayacağını da belirtmekte yarar var.

Peki siz bu grafiklerle birlikte Half-Life 2’yi yeniden oynamak ister miydiniz? İşte UE4 oyun motoruyla yeniden canlandırılan oyunun görselleri;

UE4 İle Yeniden Geliştirilen Oyunun Görselleri

Half Life 2 Unreal Engine 4Half Life 2 Unreal Engine 4Half Life 2 Unreal Engine 4Half Life 2 Unreal Engine 4Half Life 2 Unreal Engine 4