Anasayfa Haber Samsung Galaxy S9 Serisi İçin One UI 2.5 Güncellemesi Başladı

Samsung Galaxy S9 Serisi İçin One UI 2.5 Güncellemesi Başladı

Samsung Galaxy S9 One UI 2.5 güncellemesi

2018 yılında satışa sunulan Samsung Galaxy S9 için bir süredir beklenen One UI 2.5 güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Samsung Galaxy S9 One UI 2.5 güncellemesi kademeli olarak yayınlanmaya başlandı. İlk olarak Almanya’da yayınlanan güncelleme, Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerine birçok yeni özelliği de getiriyor. Peki, yeni arayüz güncellemesiyle beraber hangi özellikler S9 serisine ekleniyor? Gelin, S9 serisine eklenen yeni özelliklere yakından göz atalım.

Bildiğiniz üzere Samsung, son olarak geçtiğimiz hafta Galaxy Note 9 modelleri için One UI 2.5 arayüz güncellemesini yayınlamıştı. Bu güncellemeyle beraber S20 ve Note 20 modellerinde yer alan birçok özelliği Note 9 modellerine getiren Samsung, şimdi de 2018 yılında sunulan Galaxy S9 modelleri için yeni arayüz güncellemesini indirmeye sundu.

İlk olarak Almanya’daki kullanıcılar için yayınlanan güncellemenin ise yakın zaman içerisine tüm Galaxy S9 serisi kullanıcıları için de yayınlanması bekleniyor. Dilerseniz, lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni güncellemeyle birlikte gelen yeniliklerle baş başa bırakalım.

Samsung Galaxy S9 One UI 2.5 güncellemesi

One UI 2.5 Güncellemesi İle Gelen Yenilikler

Kısa bir süre önce Almanya’da yayınlanmaya başlanan yeni arayüz güncellemesi, Note 20 ve S20 modellerinde olan birçok özelliği Galaxy S9 serisine getiriyor.

Yeni arayüz sürümüyle gelen yeniliklere bakacak olursak, bu yeniliklerden ilki ise Note 20’ler ile hayatımıza giriş yapan kablosuz DeX desteği olarak karşımıza çıkıyor. Bu yeniliğin haricinde One UI 2.5 sürümüyle birlikte, aynı zamanda S9 modellerine yeni kamera özellikleri de geliyor.

Bu kamera özellikleri ise Gelişmiş Pro Video modu ve Tek Çekim modu olarak sıralanıyor. Bu modların detaylarına bakacak olursak, Pro Video modu ile kullanıcılara video çözünürlüğü ve FPS ayarlama, mikrofon seçimi gibi işe yarayacak özellikler sunuluyor.

Yeni güncellemeyle beraber kullanıma sunulan Tek Çekim moduyla ise, yapay zeka yardımıyla çekim süresinden itibaren 5 ve 15 saniye arasında 14 farklı tipte fotoğraf ve video tek bir çekim ile yakalanabiliyor.

Samsung Galaxy S9 One UI 2.5 Güncellemesi Nasıl Kurulur?

Güncelleme her ne kadar otomatik olarak size bildirilecek olsa da, manuel olarak Ayarlar menüsüne gidip Yazılım güncellemesi menüsünden İndir ve yükle seçeneği ile kontrol sağlayabilirsiniz.