Anasayfa Haber Huawei FreeBuds Studio Kulak Üstü Kulaklık Tanıtıldı

Huawei FreeBuds Studio Kulak Üstü Kulaklık Tanıtıldı

Huawei Freebuds Studio kulak üstü kulaklık

Bir süredir sızıntı haberlerine konu olan Huawei FreeBuds Studio kulak üstü kulaklık modeli resmi olarak lanse edildi.

Kullanıcılar tarafından merak edilen FreeBuds Studio kulak üstü kulaklık, düzenlenen canlı yayınla beraber tanıtıldı. Huawei’nin yeni nesil kulak üstü kulaklık modeli hem şık tasarımı hem de sahip olduğu teknik özellikleriyle ön plana çıkmayı başarıyor. Peki, Huawei FreeBuds Studio fiyatı ve özellikleri ile kullanıcılara neler sunuyor? İşte karşınızda Huawei FreeBuds Studio özellikleri ve fiyatı!

Huawei’nin yeni nesil kulaklıkları Hi-Fi düzeyinde bir dinleme deneyimi yaratmak için 48 kHz’e kadar geniş frekanslı yüksek çözünürlüklü ses kalitesini kullanıcılara sunuyor.

Bunun yanı sıra kaliteli bir gövdeye sahip olan yeni nesil kulak üstü kulaklık, ayrıca gelişmiş bir Dinamik Gürültü Engelleme özelliğine de ev sahipliği yapıyor. Siyah ve bej olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle beraber gelen ürün, ayrıca mat yapısıyla da ön plana çıkıyor.

Huawei FreeBuds Studio özellikleriYeni nesil kulaklığın teknik detaylarına gelecek olursak, söz konusu model 4 katmanlı 40 milimetrelik dinamik sürücülerini kullanıyor. Bu sayede de Huawei’nin yeni nesil kulaklığı 4Hz-48kHz frekans aralığına ulaşabiliyor.

Huawei’nin kulak üstü kulaklığının bir diğer dikkat çeken özelliği ise haberin hemen başında da belirtiğimiz gibi Akif Gürültü Engelleme olarak karşımıza çıkıyor.

Farklı senaryolara göre gürültü engelleyebilen kulaklık, 40 dB’ye kadar gürültüyü giderebiliyor. Dahili IMU ortam sensörü ve mikrofon sistemi ile kulaklıklar, ayrıca kullanıcının ses ortamını doğru bir şekilde algılayarak daha iyi gürültü giderme için ortama uyum sağlayabilen üç ANC modunu da sunuyor.

Bunun dışında tek bir şarj ile 24 saate kadar pil ömrü sunan kulaklık, 10 dakikalık şarjla da 8 saate kadar kullanım süresini kullanıcılara sunuyor. Ayrıca yapılan açıklamalara göre FreeBuds Studio‘nun bataryası ise yaklaşık 1 saatte tamamen dolabiliyor.

Huawei FreeBuds Studio Fiyatı

Huawei’nın açıklamalarıyla beraber ayrıca Huawei FreeBuds Studio fiyatı da belli oldu. Bu kısımda ise bahsi geçen kulaklığın 299 Euro‘dan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunulacağı ifade edildi.